Converse og Adidas

Han spurte hvorfor jeg er så blank. Og det er jo det jeg er. Jeg er jo ikke lei meg akkurat. Bare innmari humørsyk. Gretten. Været passer meg ypperlig.

Storm.

Jeg trenger bare å være i mitt eget hode litt. Uten å bli forstyrra. Ikke ha det stille nødvendigvis, akkurat nå hører jeg på Alanis Morissette på full guffe for eksempel.

Perfekt.

Akkurat som været. Og det fulle toget. Alt jeg ser er sko, her jeg sitter på gulvet, og det er nok. Jeg trenger at mennesker er bare sko akkurat nå, i hvertfall en liten stund (de to timene før vi sitter på kinarestauranten vår sammen med Melissa holder sikkert så lenge).

Converse og Adidas. De er ikke noe mer.

Og han? Han er en hånd på skulderen min.Jeg trenger ikke å se han for å vite at han er der. Bare sko er fint. Men det er godt å kjenne den hånda på skulderen.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Audrey

Audrey

25, Jevnaker

Jeg er en artist, musiker, sanger og låtskriver, men mest av alt ei lita jente på 25 fra Jevnaker i Oppland. Jeg danser salsa på fritida, har akkurat realisert min drøm om å ta dykkelappen og vil reise verden rundt!=) Første skritt på veien tar jeg allerede. Jeg har flytta til England, og fullførte i vår et Diplomakurs i Popular Music And Sound Technology på LIPA (Paul McCartneyskolen i Liverpool). Nå er jeg i gang med første året på bachelorgraden min, på samme skole. Jeg jobber om dagen med å spille inn låtene mine hjemme, og skriver nye stadig vekk. Mye som skjer om dagen, så følg med!=)

Kategorier

Arkiv

hits