Det er våååååååår!!! :-DI går gikk jeg tur i Princess Park med Synne. Med åpen jakke. Sola skinte og fuglene sang, og vi fant både grønt gress, BLOMSTER og ekorn!! Jeg kan bare (med glede) konkludere med at våren har kommet til Liverpool. Så hvis det er noen der hjemme som er møkk lei snø og 15 kuldegrader, har jeg mer enn nok plass til gjester på hemsen. Seriøst. I know you wanna..!

Med blomster & kjærlighet (og hjemmestrikka lue),

Audrey

PS.

Til alle mammaer jeg kjenner (og mest av alt min egen selvfølgelig):

<3 GRATULERER SÅ MYE MED MORSDAGEN!! <3

Meg og mamma'n min for snart 26 år siden... <3


Én kommentar

heidi Sagengen Wilhelmsen

13.feb.2011 kl.21:31

Så herlig det ser ut med vår! Vi må nok vente ei stund til, men den som venter på noe godt venter ikke forgjeves heldigvis!

Takk for morsdags-hilsen, så fine vi var på bilde for snart 26 år siden!

Skriv en ny kommentar

Audrey

Audrey

25, Jevnaker

Jeg er en artist, musiker, sanger og låtskriver, men mest av alt ei lita jente på 25 fra Jevnaker i Oppland. Jeg danser salsa på fritida, har akkurat realisert min drøm om å ta dykkelappen og vil reise verden rundt!=) Første skritt på veien tar jeg allerede. Jeg har flytta til England, og fullførte i vår et Diplomakurs i Popular Music And Sound Technology på LIPA (Paul McCartneyskolen i Liverpool). Nå er jeg i gang med første året på bachelorgraden min, på samme skole. Jeg jobber om dagen med å spille inn låtene mine hjemme, og skriver nye stadig vekk. Mye som skjer om dagen, så følg med!=)

Kategorier

Arkiv

hits