+-

 

Det er klart det er deilig å ha favorittmenneskene rundt seg hver dag. Å ha noen å spise med. Å legge seg inntil, og å våkne inntil.

Også er det de gangene Stuebordet er full av skitne tallerkener, og de gangene han sier at han aldri kommer til å huske å skru av lyset etter seg uansett, så det er bare å glemme det. Og de gangene tallerkenene er vasket opp, men fortsatt skitne. Da savner jeg den pittelille garasjeleiligheten I Risalléen, der jeg bodde helt alene for meg selv. Helt meg, bare meg, på 25 kvadrat.

Sukk.


Bare meg, men heldigvis ikke BARE meg.

Én kommentar

Jules

09.nov.2010 kl.01:20

Hehe :)

Skriv en ny kommentar

Audrey

Audrey

25, Jevnaker

Jeg er en artist, musiker, sanger og låtskriver, men mest av alt ei lita jente på 25 fra Jevnaker i Oppland. Jeg danser salsa på fritida, har akkurat realisert min drøm om å ta dykkelappen og vil reise verden rundt!=) Første skritt på veien tar jeg allerede. Jeg har flytta til England, og fullførte i vår et Diplomakurs i Popular Music And Sound Technology på LIPA (Paul McCartneyskolen i Liverpool). Nå er jeg i gang med første året på bachelorgraden min, på samme skole. Jeg jobber om dagen med å spille inn låtene mine hjemme, og skriver nye stadig vekk. Mye som skjer om dagen, så følg med!=)

Kategorier

Arkiv

hits