audreywilsen.com =)

Hei på dere!

Jeg vet det er litt stille her om dagen. Jeg har nå flytta konsentrasjonen litt over på den offisielle bloggen min, som dere kan finne HER. Jeg prøver å oppdatere der hver dag nå, og håper dere vil følge med på alt som skjer framover!

Og husk, dere trenger ikke være medlem noe sted for å kommentere på verken denne bloggen eller den andre - bare legg inn en kommentar som "Anonymous" eller "Name/URL". Setter pris på tilbakemeldinger! =)

Jeg kommer fortsatt til å titte innom her nå og da, men det er altså audreywilsen.com som kommer til å bli oppdatert oftest framover. Idag skal vi fortsette å jobbe med "Another Song", og det kommer det nok et innlegg om senere. Så følg med! ;)

 

Med blomster & kjærlighet (og mye spennende i kikkerten),

Audrey

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Audrey

Audrey

25, Jevnaker

Jeg er en artist, musiker, sanger og låtskriver, men mest av alt ei lita jente på 25 fra Jevnaker i Oppland. Jeg danser salsa på fritida, har akkurat realisert min drøm om å ta dykkelappen og vil reise verden rundt!=) Første skritt på veien tar jeg allerede. Jeg har flytta til England, og fullførte i vår et Diplomakurs i Popular Music And Sound Technology på LIPA (Paul McCartneyskolen i Liverpool). Nå er jeg i gang med første året på bachelorgraden min, på samme skole. Jeg jobber om dagen med å spille inn låtene mine hjemme, og skriver nye stadig vekk. Mye som skjer om dagen, så følg med!=)

Kategorier

Arkiv

hits