Det er på unga man merker at tida går...

Jeg har nå sitti i timesvis og prøvd å få en slags orden i alle bildene mine i iPhoto. Jeg fant nemlig en cdmappe da jeg var hjemme i sommer, full av cder med bilder og video fra ca. 2000-2007. Jeg var så lei meg for alle bildene jeg mista da den eksterne harddisken min gikk føyken ifjor, men nå har jeg fått tilbake en hel del. Det er fortsatt masse jeg savner, fra de siste par årene spesielt. Egypt, New York, Hultsfred, siste sommeren hjemme... Men mye er tilbake. 3,676 bilder for å være eksakt. Jeg tok nok enormt mye bilder de siste par årene, for jeg mener å huske at jeg hadde omtrent 42,000 i iPhoto før harddisken crasha...!! Men uansett. Jeg er i hvertfall utrolig glad for å ha tilbake bildene fra da ungene var små. Som disse her.

Det er ikke bare-bare å sortere alle sammen. De lå nemlig hulter til bulter, og mange av de var dobbelt opp. Og det er kjempevanskelig å slå fast når i alle dager de er tatt...! Så jeg har gått etter ungene. Det er på de man ser det.

Jeg vet ikke med dere, men jeg merker ikke at jeg blir noe eldre. Ikke egentlig. Jeg føler meg ikke FEMOGTJUE liksom. Men når jeg tenker på at Miguel og Oskar er FEM år (osv osv), da merker jeg jo at tida går. Gud bedre. Og når jeg ser igjen bilder fra den tida, så har det jo skjedd mye. Mange sandkorn har passert i timeglasset.

Jeg tror jeg slutta å bli eldre da jeg fylte 19 jeg. Og det hadde vel sine grunner det.

Hva med deg? Hvor gammel er du egentlig?

Med blomster & kjærlighet,

Audrey

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Audrey

Audrey

25, Jevnaker

Jeg er en artist, musiker, sanger og låtskriver, men mest av alt ei lita jente på 25 fra Jevnaker i Oppland. Jeg danser salsa på fritida, har akkurat realisert min drøm om å ta dykkelappen og vil reise verden rundt!=) Første skritt på veien tar jeg allerede. Jeg har flytta til England, og fullførte i vår et Diplomakurs i Popular Music And Sound Technology på LIPA (Paul McCartneyskolen i Liverpool). Nå er jeg i gang med første året på bachelorgraden min, på samme skole. Jeg jobber om dagen med å spille inn låtene mine hjemme, og skriver nye stadig vekk. Mye som skjer om dagen, så følg med!=)

Kategorier

Arkiv

hits