Gospel og aliens

 

Da var den første uka helt over, og jeg sitter her I mitt lille palass og tenker hvor gøy det har vært. Igår sov jeg lenge for første gang hele uka. La meg tidlig på torsdag og sov som en stein I omtrent 14 timer. Jeg trengte det nok. Så var det inn til årets første Masterclass, som var en konsert med et veldig spesielt firspann. Fiolin, el-gitar, ståbass og perkusjon, type småtrommer og tamburin og cajon. Veldig stemningsfullt. De er inspirerte av indisk og peruansk musikk blandt annet, og opererte med mange uvanlige taktarter. Nydelig! Deretter var det Gospelkor. Jeg finnes overhode ikke religiøs, men det er noe med gospel som føles trygt. Akkordene og harmoniene omfavner meg, og jeg føler meg trygg og varm, som om jeg sitter tullet inn I musikken og vugger. Og så er det så innmari kult å høre en gjeng gutter synge! Høyt! Hihi.

 

Dette er låta vi begynte på igår;

 

Etter gospelkoret var det rett på årets første sangtime, I samme rom og med samme lærer. Han flinke. Og det gikk så fint atte. Han spurte ikke hvor broa mi var (puh!), han spurte bare hva jeg hadde jobba med I fjor. Også gjorde vi noen øvelser, og han konstaterte veldig kjapt hva jeg trenger å jobbe med videre. Noe jeg også visste fra før; Jeg har en lei tendens til å bruke volum for å nå høye toner, og det er jo ikke bra. Det er nok det jeg vil jobbe mest med, det og å bli venner med hodeklangen min. Han konstaterte også at jeg har et eller annet problem med halsen, som gjør at stemmebåndene ikke lukker seg helt som de skal, og at jeg må dra på apoteket og skaffe meg noe som heter Gavascon, som visstnok skal ta seg av det. Det er derfor jeg har en slags boble på stemmen og føler at jeg må kremte konstant. Ser man det. En ukes tid på denne mirakelkuren skulle visst gjøre susen. Så da får vi se.

Idag har vært en rolig dag. Caesar er I London på tattoo-convension, og Alex er I Ipswitch og henter trommene sine, så det har bare vært meg og Dan hjemme. Jeg har kost meg med Sex And The City mens han har øvd, og så pusla og rydda jeg I sakene mine til søt musikk, mens han drepte aliens I stua. Jepp, jeg er sammen med en gamer. ;-P Nå har jeg akkurat avsluttet en lang og herlig Skype-samtale med Melissa, som er midt oppe I et stort valg om dagen... Det er alt for lenge siden sist, og forhåpentligvis blir det flere Skype-dates framover!


It's been too long...!!


Ja, det er lørdag, men nei, jeg skal ikke ut. Jeg skal være kjedelig, og legge meg, og kanskje lese et kapittel I "The Celestine Prophecy", som jeg fikk av Milena for snart et år siden. Hun treffer alltid med sånne ting. Jeg fikk ?Alkymisten? av henne en gang I tida, og elska den. Så er spent på denne. ☺

 

Håper alle har en superfin helg!

 

Med blomster & kjærlighet,

Audrey

 

2 kommentarer

Jules

26.sep.2010 kl.09:14

Gled deg, boka er fantastisk!

Kunne virkelig tenke meg å prøve gospel asså! Er jo heller ikke religiøs, men alltid likt gospel likevel :)

Jøss, høres proff ut han sanglærern..! Du må si ifra om det greiene funka eller ikke da, når du har prøvd :)

Audrey Wilsen

26.sep.2010 kl.15:34

Ja, jeg liker den foreløpig, selv om den virker litt tung å komme i gang med. Er bare et par kapitler inn enda da. ;)

Gospel er kjempegøy! Hadde det jo første termin i fjor også. Tok meg flere ganger i å bare smile, og ja, jeg føler meg så trygg og god! Herlig er det! :-D

Skal si fra, har ikke fått kjøpt det enda, men håper på å få ordna det idag. :)

Skriv en ny kommentar

Audrey

Audrey

25, Jevnaker

Jeg er en artist, musiker, sanger og låtskriver, men mest av alt ei lita jente på 25 fra Jevnaker i Oppland. Jeg danser salsa på fritida, har akkurat realisert min drøm om å ta dykkelappen og vil reise verden rundt!=) Første skritt på veien tar jeg allerede. Jeg har flytta til England, og fullførte i vår et Diplomakurs i Popular Music And Sound Technology på LIPA (Paul McCartneyskolen i Liverpool). Nå er jeg i gang med første året på bachelorgraden min, på samme skole. Jeg jobber om dagen med å spille inn låtene mine hjemme, og skriver nye stadig vekk. Mye som skjer om dagen, så følg med!=)

Kategorier

Arkiv

hits