Ny hverdag...

 

Sånn kommer hverdagen min til å se ut framover:Det blir ganske forskjellig fra ifjor, da jeg bare hadde én tidlig morgen I uka. Nå må jeg opp tidlig hver dag, men jeg er I utgangspunktet ganske glad for det. Det er faktisk noe I det der med å komme seg opp og få noe ut av dagen. Også har jeg stort sett masse fri midt på dagen, så da får jeg kanskje gjort noe fornuftig innimellom også.

Denne dansinga er en annen ting jeg er ganske spent på. I utgangspunktet noe jeg gruet meg til, men jeg har bestemt meg for å glede meg I stedet. Jeg har jo ikke akkurat vondt av å bevege litt på meg. Puste litt. Men STREET DANCE da gitt? Det blir merkelig. Jeg har jo drevet med både funk og hip hop in the distant past, og innbiller meg at det blir litt samme greia. Jeg syntes alltid det var gøy, men følte meg alltid som en kloss. Jeg tror nok jeg blir nødt til å friske opp salsaen etterhvert, for å få igjen litt selvtillit ved å gjøre noe jeg faktisk får til.

Jeg er spent. Og vil bare komme I gang. Freshers så langt har bare vært en lang ventetid, med høy og forferdelig musikk og ISBfolk som heller shots I munnen på folk rett fra flaska. Det er ikke så lett å bli kjent med folk under sånne omstendigheter. Men for all del, det har nok litt å gjøre med at jeg var med på hele greia I fjor, og nå vil jeg bare komme igang med kurset.

Mandag setter vi I gang. 9:15, Street Dance. Min første klasse som BA-student. Det er så rart. Rart å være her, rart å være fresher, igjen. Rart å se ferskingene fra ifjor som andreklasse. Vi var jo nye sammen for et år siden. Nå er vi ikke vettskremte lenger.

 

Alt er som det skal. Jeg er akkurat der jeg skal være, med de jeg skal være med.

 

Med blomster og kjærlighet,

Audrey

 

2 kommentarer

Mile

18.sep.2010 kl.23:20

Ser spennende ut! Og den dansingen kommer du nok til nyte og bestå med glans :) du har jo alltid tatt koreografi raskt, så du kommer sikkert fort inn i det igjen!

Marhu

20.sep.2010 kl.08:13

elsker det at du klarer å snu tankegangen sånn! stå på snuppa mi! dette blir morro skal du se! stolt av deg, klem Salsadipen ;)

Skriv en ny kommentar

Audrey

Audrey

25, Jevnaker

Jeg er en artist, musiker, sanger og låtskriver, men mest av alt ei lita jente på 24 fra Jevnaker i Oppland. Jeg danser salsa på fritida, drømmer om å ta dykkelappen og vil reise verden rundt!=) Første skritt på veien tar jeg allerede. Jeg har flytta til England og er midt i et Diplomakurs i Popular Music And Sound Technology på LIPA (Paul McCartneyskolen i Liverpool). Mye som skjer om dagen, så følg med!=)

Kategorier

Arkiv

hits