Jungeltelegrafen svikter ikke!

Igår, midt i etterlengtet skravling med Milena og en McDonalds cheeseburger på Sandvika Storsenter, ringte telefonen min. Det var Mette fra Ringerikes Blad som hadde hørt at jeg hadde fått noen gode nyheter....?

Jeg kunne bekrefte at joda, jeg har kommet inn på treårig bachelor i musikk på LIPA, er i full gang med å flytte inn i ny leilighet, og joda, jeg gleder meg. Og jeg gjør faktisk det nå. Det tok lang tid å vende seg til tanken, men nå er jeg strålende fornøyd med å skulle tilbringe de neste tre årene med lousy studentøkonomi og eventyrlige opplevelser. Let the good times ROLL!!!


"Fortsetter på LIPA" (overskrift i dagens Ring Blad)

Good news travel fast som de sier, og idag fikk jeg jaggu telefon fra Hadeland-avisen også. Han lurte på om han kunne møte meg imorgen og intervjue meg, og skal ringe meg etter morgenmøtet klokka ni. Det betyr at jeg må opp tidlig og rette håret. Damn. Haha... Jeg får koke ihopes litt Superkaffe så går det nok bra.

Neida, det er bare koselig det, å få fortelle om eventyret mitt. For det er et eventyr. 

Det er vel ikke lenge til Radio Randsfjord ringer også tenker jeg, de pleier som regel å ta kontakt når det er noe som skjer. Jeg har fortsatt ikke hørt det intervjuet de gjorde med meg før konsertene i Juni, som vi gjorde på telefonen omtrent før jeg hadde våkna. Intervjuet altså, ikke konsertene. 

Det er deilig å vite at jeg har de lokale krefter i ryggen. Det gir meg et lite spark i baken til å få ting gjort også - jeg må jo gi de noe nytt å skrive om! Første punkt på programmet når vi er ordentlig på plass i Liverpool, er å spille inn Another Song og sende den til R.R. De har venta lenge nå! 

Men som sagt, opp tidlig og rette hår, så jeg får vel legge meg. Det blir en lang dag imorgen; etter intervjuet kommer Ida og henter meg, og så skal vi øve litt hos henne. Det blir koselig! På kvelden skal jeg på jentekveld hos Linda med de gode "gamle" (no offence jenter), også er det meninga jeg skal få til litt Charit-tid inni der også. Puh, det er godt å være hjemme! ;)

Livet smiler pent, og det gjør jeg også. Bare se her:Take care,

Med blomster & kjærlighet (og mange jern i ilden),

Audrey

4 kommentarer

Mile

12.aug.2010 kl.01:51

Så bra at de holder øye med deg! :) Lykke til i morgen, snupps!

Audrey

12.aug.2010 kl.01:52

Thank you daaaarling! :)

Melissa

12.aug.2010 kl.08:29

ååååh..! så gøy !! :D sånn er det å være ettertraktet vettu søta ;D

Så fint å høre at du gleder deg til å fortsette <3 STOLT AV DEG !!!

heidi Sagengen Wilhelmsen

12.aug.2010 kl.21:56

Ja du står på du, i rykk og napp riktignok, men som regel går det bra... Du rakk jo ikke å rette håret før det ringte på døra da, så det spørs vel åssen de bildene han tok ble, men vi får iallefall håpe han skriver det du sa riktig!

Skriv en ny kommentar

Audrey

Audrey

25, Jevnaker

Jeg er en artist, musiker, sanger og låtskriver, men mest av alt ei lita jente på 24 fra Jevnaker i Oppland. Jeg danser salsa på fritida, drømmer om å ta dykkelappen og vil reise verden rundt!=) Første skritt på veien tar jeg allerede. Jeg har flytta til England og er midt i et Diplomakurs i Popular Music And Sound Technology på LIPA (Paul McCartneyskolen i Liverpool). Mye som skjer om dagen, så følg med!=)

Kategorier

Arkiv

hits