Pusle pusle...

So...

Tilbake i Liverpool, i den leiligheten jeg bare liker bedre og bedre. Mamma kjøpte et lite rundt glass-bord til oss da vi var i York, eller til meg da, det var jeg som absolutt ville ha det, som vi satte opp med en gang vi kom inn døra. Dan er i full sving med drillen nede, og setter opp gitarstativer på veggen. Han har en del gitarer for å si det sånn...! Min gitar bor oppe.

Vi er nemlig så heldige at vi har har to etasjes soverom, og jeg har lagt min elsk på overetasjen. Det har på en måte blitt sove-/stueområde, mens underetasjen er kontor/garderobe hvor han kommer til å ha alt recording-utstyret sitt. I LIKE IT!!! Det, og det at vi har stoooooor stue sammen med Alex og Caesar, betyr at vi i hvertfall ikke kommer til å gå oppå hverandre hele tida. Jeg har min lille kosekrok her oppe og han har sitt studio nede. 

Det er så deilig å ha et sted hvor det er lov å GJØRE litt!! Der jeg bodde i fjor, var det strengt forbudt å henge opp noe som helst. Her kan vi male, spikre, drille og gjøre akkurat hva vi vil, så lenge det ser greit ut når vi skal flytte ut. Jeg er så glad i å pusle med sånt, henge opp bilder og ommøblere, og denne leiligheten har så personlighet og så mange muligheter.


Se hvem som har sett dagens lys igjen'a Julie!! Velkommen-grisen!! :-D

Lydene er annerledes her. Jeg kommer til å savne stillheten i Bedford Street South. Har på følelsen at jeg risikerer å bli holdt våken av fester/trafikk/skriking utafor vinduet et par ganger her, det skjedde aldri i BSS. Kommer til å savne Monica også, men hun kommer jeg jo til å se jevnlig, spesielt nå når jeg har bestemt meg for LIPA. 

Det er jævlig skremmende å skulle begynne på nytt ENDA en gang. Og denne gangen for TRE år. Herregud. Jeg aner virkelig ikke hva jeg driver med. Men det er greit. Jeg håper bare det ikke kommer til å smelle, sånn som sist jeg gikk på noe som skulle vare i tre år. Det er jo så klart annerledes denne gangen. JEG er annerledes. Nå er det BARE ting jeg er relativt interessert i. Og jeg er klar, I guess. Jeg tror bare jeg må vende meg til tanken, for akkurat nå føles det ikke som om jeg har bestemt meg, selv om jeg var ganske sikker i går. Jeg SKAL gjøre det. Faktisk skal jeg signere svar-brevet nå, og poste det imorra.

Men nå, nå er det natta. Vi har ikke noe mat her i huset, og ikke store muligheter for å HA noe mat her i huset siden vi ikke har noe kjøleskap (leiligheten over oss benytta seg av at folk flytta ut, og tok den, rett og slett). Så jeg må forte meg å sovne før jeg blir sulten. Velkjent teknikk. Skal legge ut noen flere bilder av leiligheten i løpet av helga. 

Med blomster & kjærlighet (og stein i magen),
Audrey

3 kommentarer

Mile

07.aug.2010 kl.23:40

Åh, så gøy å få et sted som kan bli litt mer "deg" :) Gleder meg til å komme på besøk!

Audrey

12.aug.2010 kl.01:52

I know! Jeg gleder meg til å vise fram palasset mitt! :-D

Jules

12.aug.2010 kl.12:47

Oi, masse nye innlegg her jo...!

Hihi, velkommen grisen ja! På tide at den får et nytt hjem ja :D

Skriv en ny kommentar

Audrey

Audrey

25, Jevnaker

Jeg er en artist, musiker, sanger og låtskriver, men mest av alt ei lita jente på 24 fra Jevnaker i Oppland. Jeg danser salsa på fritida, drømmer om å ta dykkelappen og vil reise verden rundt!=) Første skritt på veien tar jeg allerede. Jeg har flytta til England og er midt i et Diplomakurs i Popular Music And Sound Technology på LIPA (Paul McCartneyskolen i Liverpool). Mye som skjer om dagen, så følg med!=)

Kategorier

Arkiv

hits