6, 5, 4.....

Jeg tror kanskje det blir lettere å bestemme meg når jeg har brevet foran meg. Når jeg har det skrevet svart på hvitt. Noe som forhåpentligvis skjer imorgen.

Jeg klarer ikke å ta det inn. Jeg hadde ikke på en million år forventa å komme inn, og jeg aner ikke hva jeg vil, nå som jeg HAR kommet inn. Jeg har snakket med mange om det, og alle har vært herlige og gitt råd, men jeg føler allikevel at jeg sitter innelåst i mitt eget hode og ser sekundene rase nedover, med vissheten om at jeg er nødt til å ta en avgjørelse før det smeller. 
Jeg vet at det teknisk sett ikke finnes noen bombe. Uansett hva jeg velger kommer det ikke til å få katastrofale konsekvenser. Uansett hva jeg velger, ja eller nei, så kommer det til å gå bra. Det årner seg for snille jenter. Så sånn sett finnes det ikke noe feil og riktig valg. Men mitt motto har alltid vært "Det er bedre å angre på noe du har gjort enn noe du ikke har gjort", og jeg er redd for å ende opp med å angre på at jeg lot denne sjansen gå fra meg. 

I påvente av et viktig brev som jeg VET er på vei,

Med blomster & kjærlighet (og et ønske om at noen bare kunne velge for meg),

Audrey

3 kommentarer

heidi Sagengen Wilhelmsen

05.aug.2010 kl.00:38

Jeg har sagt det før men jeg sier det igjen : GRATULERER MED PLASS!!!

Og lykke til med valger du må ta, jeg er sikker på at du velger det som er rett for deg, og at det vil gå bra det er jeg ikke i tvil om! Du har jo fått manges meninger og de fleste, om ikke alle mener vel at du MÅ SI JA, jeg også, men det er altså du, og bare du som må ta avgjørelsen...!

Klemmer fra mamman din.

Jules

05.aug.2010 kl.00:46

Det er akkurat det mottoet som gjør at jeg har takket ja til X-Factor greiene ;)

Og ja, uansett hva du velger, så vil det gå bra. Alt ordner seg!

Vi skal synge Afrodisiac (Brandy) acapella ihvertfall!

Fatter

05.aug.2010 kl.10:58

Det er ikke noe valg å ta. Valget er tatt. Dette er once in a lifetime!!

Skriv en ny kommentar

Audrey

Audrey

25, Jevnaker

Jeg er en artist, musiker, sanger og låtskriver, men mest av alt ei lita jente på 24 fra Jevnaker i Oppland. Jeg danser salsa på fritida, drømmer om å ta dykkelappen og vil reise verden rundt!=) Første skritt på veien tar jeg allerede. Jeg har flytta til England og er midt i et Diplomakurs i Popular Music And Sound Technology på LIPA (Paul McCartneyskolen i Liverpool). Mye som skjer om dagen, så følg med!=)

Kategorier

Arkiv

hits