NOW WHAT????

De som kjenner meg vet at jeg er fullstendig håpløs når det gjelder å ta valg. De enkleste valg, for folk flest, er ubestemmelige dillemmaer for meg. 

Valget var tatt for meg. Jeg visste hva jeg skulle til neste år, fordi jeg ikke hadde valget. Nå må jeg plutselig ta et valg som bestemmer hvordan de tre neste åra kommer til å se ut. Nå er det MITT valg. Jeg skulle bare slentre videre, som jeg alltid gjør, og se hvordan ting gikk. Folk sier til meg, "følg hjertet ditt", "følg instinktene dine", og jeg skulle ønske det var så enkelt.

Sukk. 

Hva pokker gjør jeg a??

Jeg har muligheten til å ta en 3-årig bachelorgrad i musikk på en av verdens beste musikk-universiteter. Det vil bety at jeg kan fortsette å nyte studentlivet, være musiker på heltid og ikke bekymre meg om å tjene penger, i tre år til. Det betyr også enda et lån, som igjen muligens vil skape økonomiske bekymringer om tre år... Det betyr tre år til med shitty studentøkonomi, masse stress og press, oppgaver og innleveringer, og at jeg ikke er ferdig før jeg er 28... Bursdager jeg kommer til å gå glipp av... Det betyr også tre år til med gøy, kreativitet, nettverksbygging, utvikling og samarbeid med fantastiske mennesker og musikere. Og studentrabatt på alt mulig.

Året som har gått, har vært det beste året i livet mitt. Nå er det ferdig, og jeg er helt knust. Det slo meg i bakken i helga, etter graduation, at jeg antakelig aldri kommer til å se flere av dem igjen. Pop Dip er over - men mitt LIPA kan altså fortsette i 3 år til. Jeg har muligheten til å fortsette. Så egentlig har vel valget blitt tatt for meg denne gangen også... De ville vel ikke ringt og tilbudt meg plassen hvis det ikke var meninga at jeg skulle ta imot. Eller? 

Jeg får tilbringe pittelitt mer tid i tenkeboksen. Men akkurat nå heller jeg vel mer mot ja enn nei. 

Med blomster & kjærlighet ((og mange mange tanker i hodet),
Audrey


Den nye leiligheten i Liverpool, som det ser ut som om jeg kommr til å tilbringe mer tid enn jeg trodde i...

5 kommentarer

Jules

03.aug.2010 kl.01:26

Dette er jo ikke et hvilket som helst, lite, dagligs valg heller da...Det er snakk om de TRE neste årene...! Du hadde jo en ganske grei plan, men som du sier selv, du ville vel ikke fått denne muligheten hvis det ikke var meningen at du skulle takke ja? You made a wish, and now it has manifested..! :)

Ville vært kjipt å angre senere på at du ikke tok muligheten mens du hadde den...?

Silje

03.aug.2010 kl.12:20

my lovely:) gjør det :)

its meant to be! LIPA ekke ferdig med deg enda ;)

Mina Marie

03.aug.2010 kl.18:27

Go for it! Takknemmelighet og positive tanker gir deg mulighetene, det er din jobb å handle når du får dem, remember? ;) En bachelorgrad er dessuten verdt lånet, mange andre jobber krever bachelorgrad uten at den nødvendigvis trenger å være relatert, sånn om du vil finne deg noe annet etterhvert. Men når du har sjansen til å jobbe med det du elsker, who would want to??

Audrey

03.aug.2010 kl.23:31

Takk jenter, for input og backup!! =)

Mina; Ja, absolutt, bachelor'n er kjekk å ha... Og jeg HAR tenkt på å evt jobbe med barn etterhvert, og når man har en hvilken som helst bachelor er det relativt enkelt å bygge på med litt pedagogikk har jeg inntrykk av... Men alt til sin tid...!

Mile

04.aug.2010 kl.12:30

Bedre å ta sjansen når du nå har fått den, enn å angre senere! Lettere å hoppe av hvis det av en eller annen grunn ikke skulle passe likevel, enn å få tilbake denne muligheten (men vi satser jo selvfølgelig på at det ikke skjer - hoppe av, mener jeg)! :)

Go for it! =)

Skriv en ny kommentar

Audrey

Audrey

25, Jevnaker

Jeg er en artist, musiker, sanger og låtskriver, men mest av alt ei lita jente på 24 fra Jevnaker i Oppland. Jeg danser salsa på fritida, drømmer om å ta dykkelappen og vil reise verden rundt!=) Første skritt på veien tar jeg allerede. Jeg har flytta til England og er midt i et Diplomakurs i Popular Music And Sound Technology på LIPA (Paul McCartneyskolen i Liverpool). Mye som skjer om dagen, så følg med!=)

Kategorier

Arkiv

hits