Naa drar jeg paa ferie!! Men hvor...??

 

Sitter paa rommet til Dan i York, rundt meg er det en haug med klaer, bager og diverse som skal med paa ferie. Vi reiser i morgen tidlig.

To uker i Paradis, med sol, bading og god mat og drikke. To etasjes fly og iPod docks paa hotellrommet. Men hvilket land, eller hvilken del av verden vi skal til, det vet jeg ikke.
Jeg faar antakeligvis vite det i kveld. Eller imorgen tidlig. Det er saa spennende! Jeg har ikke hatt sol paa kroppen paa to aar - den ene uka vi hadde sommer i Norge i fjor satt jeg inne i Trondhjemsveien midt i en haug med esker. Naa skal det sies at den uka jeg nettopp hadde i Norge, sammen med Dan og Becky, var helt fantastisk. Konsertene gikk kjempebra, og vi hadde utrolig flaks med vaeret. Nydelig solskinn og piknik paa gresset hver dag. Grillings hos Dida og beebiiin, (Emrah er selvfoelgelig helt nyyydelig!!!), grillings hjemme paa verandaen med tantebarn og familie, og tyrkershots ute under varmelampa med Dan, Becky, Milena, mamma og pappa. Gitar og sang og intervju baade i avisen og paa radio. 
 

En liten dose tantebarn og verandakos foer jeg altsaa maatte avgaarde paa et fly igjen (Sitat nevoe paa to og et halvt aar; "Jeg er glad i deg helt til flyplassen hvertfall!" SMEEEELT...!!!), men denne gang er det med et litt mer eksotisk reisemaal enn vanlig. Men hvor??

Update kommer. Men akkurat naa vet jeg like mye som deg.

Med blomster & kjaerlighet (og en mac som er levert til reperasjon, derfor ingen ae oe aa...),
Audrey

Én kommentar

Jules

08.jun.2010 kl.03:35

Aaaaaah, jeg er så spent på hvor du skal!! Håper du får oppdatert face mens du er borte da, så jeg får vite hvor du er hen :D God tur!!!

Skriv en ny kommentar

Audrey

Audrey

25, Jevnaker

Jeg er en artist, musiker, sanger og låtskriver, men mest av alt ei lita jente på 24 fra Jevnaker i Oppland. Jeg danser salsa på fritida, drømmer om å ta dykkelappen og vil reise verden rundt!=) Første skritt på veien tar jeg allerede. Jeg har flytta til England og er midt i et Diplomakurs i Popular Music And Sound Technology på LIPA (Paul McCartneyskolen i Liverpool). Mye som skjer om dagen, så følg med!=)

Kategorier

Arkiv

hits