Homecoming og konserter!

Jeg sitter nå i sofaen hjemme hos mamma og pappa på Jevnaker, og prøver å holde meg våken. Jeg sov ikke mer enn maks en time i natt, og var på reisefot fra 7 på morgenen til 15:30, og nå er jeg HJEMME...!!! :-D
Becky og Dan har allerede lagt seg på hvert sitt rom, og jeg følger nok deres eksempler rimelig snart tenker jeg. Veldig koselig (og ganske rart) at de er i huset mitt i NORGE, og jeg gleder meg masse til å vise de rundt. 

Grunnen til at de er med (i tillegg til å besøke meg og se hvor jeg kommer fra så klart) er at vi skal spille to konserter her:

Torsdag 3.juni spiller vi på Akkustisk Aften, som begynner klokka 20:00, og da blir det kun mine låter; Noen gamle, noen nye, og noen morsomme cover-låter, med Dan på gitar og Becky på backing vocals.

Lørdag 5.juni klokka 14:00 spiller vi en blanding av både mine, Dan sine og Becky sine låter. Forhåpentligvis blir det fint vær og mye folk! =)

Begge konsertene varer ca. 45 minutter, og finner sted i Festivalteltet på Jevnakertorget. Det vil være boder og servering av mat og drikke i forbindelse med Jevnakerdagene, og for de som ikke er kjent, ligger Jevnaker en times kjøretur fra Oslo (forbi Hønefoss). 

    

  
Håper å se deg der! =)

Audrey, Dan og Becky

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Audrey

Audrey

25, Jevnaker

Jeg er en artist, musiker, sanger og låtskriver, men mest av alt ei lita jente på 24 fra Jevnaker i Oppland. Jeg danser salsa på fritida, drømmer om å ta dykkelappen og vil reise verden rundt!=) Første skritt på veien tar jeg allerede. Jeg har flytta til England og er midt i et Diplomakurs i Popular Music And Sound Technology på LIPA (Paul McCartneyskolen i Liverpool). Mye som skjer om dagen, så følg med!=)

Kategorier

Arkiv

hits