17.mai uten vafler

*************************************

(Av en eller annen grunn har bildeuploadertingen her streika, og påstår at jeg prøver å laste opp bilder i et format som ikke støttes. Løgner. Her er i hvertfall innlegget uansett, så får dere bruke fantasien til å se for dere fire forskjellige is.)

**************************************

 

For andre gang I mitt liv var jeg ikke med familien på Jevnaker på 17.mai, og for aller første gang var jeg ikke I Norge en gang. For første gang siden jeg ble tante for 5 år siden, ble det en 17.mai uten bunadkledde unger med is I hele fjeset. Jeg så ikke en eneste bunad, hørte ikke en eneste korps-tone, så ingen gamle klassekamerater som hadde fått unge/ny kjærste/hund siden sist, spiste ikke en eneste wienerpølse I lompe eller et eneste vaffelhjerte på verandaen til farmor.

 

En del av nordmennene på LIPA (for de er det mange av!) skulle gå sammen og ha et eller annet opplegg her, men for å være ærlig så kunne jeg ikke brydd meg mindre når jeg ikke var hjemme allikevel. Ikke hadde jeg fri heller - jeg hadde faktisk Live Sound assessment (en slags praktisk eksamen) fra 9 på morra'n til 11 på kvelden, og tilbragte hele dagen med å bære utstyr, bygge scene, koble kabler og instrumenter, og styre monitordesken for The Risk først på Sound Check og så på konserten på kvelden. Audrey har blitt nøøøørd!! :-P

Det gikk bra, og det var faktisk en fin dag selv om størsteparten ble tilbragt som Monitor Engeneer inne I Sennheiser, et helt svart, isolert konsertlokale inne på LIPA, med vissheten om at sola skinte som besatt der ute. Det var det siste Pop Dip gjorde sammen som en klasse, og det var all right å ha en dag sammen. Fine fine menneskene! <3

 

Jeg sier at jeg ikke kunne brydd meg mindre, men litt effort insisterte jeg allikevel på - jeg klarte for eksempel ikke å gå ut døra uten å ta på meg skjørt (noe som jo var littegrann upraktisk når vi begynte å rigge), og jeg spiste fire is. Det var så mange is det tok før jeg fant en som var god - er ikke noe Hennig Olsen her I gården nei...! OG jeg sang nasjonalsangen stille for meg selv da jeg gikk tilbake til LIPA etter lunchpausa. Så jeg hadde jo en slags 17.mai jeg også, og de to bildene mamma sendte meg, fra 17.maifrokosten hjemme og senere av to blide nevøer I bunad på morfars fang, gjorde  at jeg fikk litt 17.maistemning allikevel.

 

Og jammen fikk jeg stått på scena på 17.mai igjen - det begynner å bli en stund siden sist! This Is Two var det siste bandet som spilte (av totalt 4), og jeg sang "Won't Let You Fall" sammen med de, en herlig akkustisk sang som vi har jobba med I noen uker nå. Kjempefin sang, og jeg er veldig glad for at de ville ha meg med. Jeg skal spille min egen verson av den på en av konsertene mine på Jevnaker om et par ukers tid. Forteller mer om det senere. =)

 

Håper alle hadde en finfin 17.mai og spiste alle de pølsene jeg ikke fikk spist!

 

Med blomster & kjærlighet (og crappy rosa kroneis),

Audrey

2 kommentarer

Melissa

23.mai.2010 kl.20:02

Crappy rosa krone-is :p huff... du får ta igjen de tapte krone-isene og wienerpølsene når du kommer hjem om noen uker :)

Gleder meg til å se deg!

heidi Sagengen Wilhelmsen

24.mai.2010 kl.12:11

Tårene kommer fram i øya av omtrent alt du skriver - også nå!

Du skal vite at vi savna deg og ditt blide åsyn på 17.mai vi også!

Bunaden din henger her med "bøss" fra i fjor da du hoppa på trampoline med tanteungene.

Nå venter vi spent på at du skal komme hjem med gitar og venner,

få høre dere øve til konsert og se dere på scena på Jevnaker i juni.

Det skal bli stas, vi gleder oss og ønsker dere god tur hit og lykke til med konserten(e)!

Skriv en ny kommentar

Audrey

Audrey

25, Jevnaker

Jeg er en artist, musiker, sanger og låtskriver, men mest av alt ei lita jente på 24 fra Jevnaker i Oppland. Jeg danser salsa på fritida, drømmer om å ta dykkelappen og vil reise verden rundt!=) Første skritt på veien tar jeg allerede. Jeg har flytta til England og er midt i et Diplomakurs i Popular Music And Sound Technology på LIPA (Paul McCartneyskolen i Liverpool). Mye som skjer om dagen, så følg med!=)

Kategorier

Arkiv

hits