Ikke-valg må også tas.

Vi er dager unna "dommen" nå.

Jeg vet ikke om jeg VIL en gang, men allikevel begynner jeg å bli smånervøs for resultatet. For tenk om jeg IKKE kommer inn. Da har jeg ikke valget lenger. Og jeg har veldig lyst til å ha valget. Det som skremmer vettet av meg akkurat nå, er tanken på åssen i all verden jeg skal få til å være her hvis jeg ikke kommer inn. Hvis, hvis, hvis. Møkka-ord. 

Jeg håper bare jeg får svaret før jeg bestemmer meg for om jeg vil. Hadde vært så kjipt å ikke komme inn hvis jeg visste at det var det jeg ville. Hvis jeg ikke kommer inn, er valget tatt for meg. Jeg må bare la være å tenke på det i noen dager til, så er det ikke opp til meg lenger.

Det er innmari skummelt å ikke vite åssen de neste årene kommer til å se ut. Dritskummelt faktisk. Jeg måtte velge det mest ustabile yrket som finnes. Eller, det finnes vel sikkert mer ustabile yrker der ute, som... Stylte-tester...? Nåvel. Poenget er, jeg kunne ha gått den vanlige veien, og vært ferdig nå. Vært ferdig med utdannelse og praksis og lærlingetid, og vært ansatt et eller annet sted, som lærer eller noe. Frisør hadde jeg lyst til å bli en stund. Fotograf. Alle sammen kreative og spennende og allikevel ganske trygge yrker. Men neida. Ut i verden og spille musikk, det var det jeg ville. Noen ganger tenker jeg at jeg skulle ønske... Men så kommer jeg til meg selv igjen, gir meg et realt spark i ræva, og skriver en ny sang.

Dager unna dommen, og jeg vet ikke om jeg vil. 

Forresten, det er ikke sant. Jeg vet at jeg vil. Jeg vet bare ikke hva jeg vil. 

Vet du hva, det er ikke sant heller. Jeg vet jo hva jeg vil. Jeg vet bare ikke hvordan.

  


Med blomster & kjærlighet (and on the road to wherever),
Audrey

2 kommentarer

Charlotte

19.apr.2010 kl.00:05

Du kommer helt sikkert inn. Skal krysse fingrene for deg!

Silje

19.apr.2010 kl.13:24

Uansett hva du kommer til å gjøre vet jeg at du kommer til å gjøre det fantastisk <3

Skriv en ny kommentar

Audrey

Audrey

24, Jevnaker

Jeg er en artist, musiker, sanger og låtskriver, men mest av alt ei lita jente på 24 fra Jevnaker i Oppland. Jeg danser salsa på fritida, drømmer om å ta dykkelappen og vil reise verden rundt!=) Første skritt på veien tar jeg allerede. Jeg har flytta til England og er midt i et Diplomakurs i Popular Music And Sound Technology på LIPA (Paul McCartneyskolen i Liverpool). Mye som skjer om dagen, så følg med!=)

Kategorier

Arkiv

hits