Med te i magen og sol i hjertet

 Livet er merkelig. Merkelig og herlig. Jeg har vært litt småtrist i det siste, uten å vite hvorfor, men det har gått opp for meg at jeg bare gikk å brygga på et par triste sanger. Sanger om ting jeg ikke har klart å skrive om før, og ting jeg ikke har tenkt på å skrive om en gang. Jeg vet ikke hvor alle disse sangene kommer fra, men de kommer selvfølgelig ramlende når jeg har tusen andre ting å gjøre... Jeg klager ikke altså. Absolutt ikke. Det er jo dette jeg ER. Det er jo derfor jeg er. 

 

Jeg sitter på Brew i verdens største joggebukse som jeg stjal av Charit etter Blindern-ballet for sånn ca 103 år siden, og nyter en herlig MojiTea (Mojito-iste). Det vil si, isen har smelta så nå er det egentlig bare vann og blader igjen oppi der. Jeg prøver å formulere en kort biografi om "The Norwegian singer/songwriter Audrey Wilsen", men det er vanskelig å skrive om seg selv. Ting som jeg synes er viktig er kanskje ikke så vesentlig for hvor jeg er nå, men jeg vil allikevel ha det med. Alt teller jo. 

 

Idag gikk jeg rundt i byen en evighet på jakt etter et 20 minutes photo-fremkallingsted. Det ene stedet jeg visste om i Mount Pleasant var nemlig stengt. Jeg merker jeg har blitt vant til at alt er åpent på søndager, sånn er det ikke hjemme. Uansett, sola skinner idag, og jeg koste meg der jeg rusla lenger enn jeg pleier med Unni Wilhelmsen på øret. For meg stopper liksom Liverpool One ved Apple Store for meg, men idag tusla jeg like så godt hele runden. Det finnes faktisk en verden FORBI Apple Store...! Who would have thought... Jeg fant ikke noe fotosjappe btw, så jeg må gjøre det imorra tidlig. PromoPack-oppgava skal leveres før klokka fire imorra nemlig, og jeg trenger noen av de nye bildene til å putte oppi der. Det er derfor jeg sitter her og træler med bioen også, den må også med.

 Vår i Liverpool! :-D

Jeg har to uker fri nå! To uker helt alene i Liverpool. Forhåpentligvis finner jeg selvdisiplinen bortgjemt i en eller annen eske, så jeg får gjort noen av de hundre tingene på to-do-lista. Den er laaaang nemlig. Det er derfor jeg ikke skal hjem i påsken, selv om jeg har to uker fri. Det, og audition på torsdag så klart. Også fant jeg ikke billige nok billetter, så jeg tør ikke å ta meg råd. Selv om jeg gjerne skulle dratt hjem og kosa på tantebarna en ukes tid. Igår ble jeg skikkelig sentimental, jeg satte på videoen fra avskejdskonserten Monica og jeg hadde i Hønefoss før vi dro, og under hele siste sangen kan du høre Miguel i hysterisk gråt; "NEEEII!! Hun KOMMER ikke tilbaaakeeee...!!" Det var altså øyeblikket det virkelig gikk opp for han at jeg skulle flytte og at jeg ikke kom til å komme i bursdagen hans og at han ikke fikk se meg før jul, og reaksjonen var enorm. Da konserten var over klamra han seg fast til meg og slapp ikke taket, jeg gikk rundt og bar på gutten i en halvtime.

  Miguel var borrelås resten av kvelden (noe mitt svære lodne tantehjerte ikke hadde noe imot, selv om jeg fikk veldig vondt av han...)

 

 Så ja, jeg ble altså en smule sentimental igår, og i natt drømte jeg om Oskar og Marte. Jeg skulle som sagt gjerne dratt hjem, men det blir ikke denne gangen. Jeg er veldig glad jeg fikk den helga for et par uker siden, i navnefesten til minstemann. Eller så tror jeg jeg hadde blitt sprø...!

 Ja, jeg ligger under den haugen med unger... 

Det finnes ikke noen bedre måte å våkne på enn av tre fnisende tanteunger som lister seg inn døra, klatrer stille (prøver i hvertfall) opp i senga og hopper opp og ned mens de holder på å le seg i hjel. Det er altså vekkinga jeg bestiller hver gang jeg er hjemme. Oh happy day! :-D

 

 

 

På navnefesten - ikke bare-bare å få 5 unger på 0-5 til å posere...!

 

Uansett, jeg har skrevet 5 setninger av bioen min, får vel prøve å skrive et par til. Har på følelsen at det var en haug andre ting jeg skulle ordne mens jeg er her nede med internett-tilgang, men det har gått i glemmeboka. Jeg skulle virkelig ønske den boka faktisk fantes (jeg er sikker på det hadde vært interessant lesing), og at man bare kunne ta den opp en gang i blant og fiske fram det man hadde glemt. Akkurat som stedet "Et Lurt Sted". Hver gang man legger noe "på et lurt sted så man er sikker på å huske det", så er det borte for godt. Eller i hvertfall til du ikke trenger det lenger. Derfor har jeg lenge tenkt på å kjøpe en kiste, en gammel og sliten tre-kiste, og skrive "Et Lurt Sted" med store bokstaver på lokket. Sånn at hver gang jeg tar meg selv i å tenke at jeg skal legge noe på et lurt sted, så havner det der. Så enkelt a gitt. 

 


 

Slenger med videoen fra fredagens Ensemble-konsert. Vi spilte "With You Gone", den sangen jeg skrev med Tash på hostellet i Liverpool for... nesten et år siden. Christ.


 

 

Håper alle får en super påske! Noen spennende påskeplaner? =)

 

Med blomster & kjærlighet (og te i magen),

 

Audrey

 

Og forresten.

Jeg skal ikke være helt alene i Liverpool i to uker. Sånn før noen begynner å synes synd på meg liksom. Det er alltids noen som blir igjen, og siste helga drar jeg og møter Dan i York tenker jeg, når han kommer hjem fra Tobago. =)

4 kommentarer

Melissa

29.mar.2010 kl.10:20

BUHUUU !!!! Jeg trodde jeg skulle få treffe deg i påsken... :`(

HAHAHA "Et Lurt Sted" det hørtes veldig lurt ut ;) GJØR det !

mile

29.mar.2010 kl.11:55

Oh noooo! Så mailen din forresten din, har bare ikke fått svart enda. Skulle ønske jeg fikk besøkt deg, men ser dårlig ut med penger.. Gleder meg til å høre de nye låtene, har du skrevet dem ferdig eller komponert melodi til dem enda? Aaaaw, supertanten savner tantebarna sine...

Linda

29.mar.2010 kl.18:12

Kjipt du ikke kommer hjem i påsken, men si i fra neste gang du skal hjem :D

"Lurt sted" var jo helt fantastisk! Hehe, kanskje jeg må stjele den ideen av deg ;)

Ta deg lit fri i påsken da og kose deg :D

Sangen var forresten dritkul :)

Audrey

29.mar.2010 kl.23:34

Hihi, takker!:)

Håpa å se deg sist jeg var hjemme Mel, men du var jo umulig å få tak i:( Kommer nok hjem en helg snart, med mannebein og Becky på slep..!;)

Noen av de er ferdige og andre ikke. Har mange på gang! :) hehe, tante får abstinenser ja!:-P

og ja, dere er alle velkomne til å komme på besøk!

<3

Skriv en ny kommentar

Audrey

Audrey

24, Jevnaker

Jeg er en artist, musiker, sanger og låtskriver, men mest av alt ei lita jente på 24 fra Jevnaker i Oppland. Jeg danser salsa på fritida, drømmer om å ta dykkelappen og vil reise verden rundt!=) Første skritt på veien tar jeg allerede. Jeg har flytta til England og er midt i et Diplomakurs i Popular Music And Sound Technology på LIPA (Paul McCartneyskolen i Liverpool). Mye som skjer om dagen, så følg med!=)

Kategorier

Arkiv

hits