YoYo man

 

 

Denne uka er jeg innstilt på at jeg IKKE kommer til å være på LIPA til høsten. Det er veldig jo-jo-faktor på meg om dagen. Noen dager tenker jeg at så klart blir det LIPA, det er jo ikke noe bedre sted å være mens jeg jobber med musikken min og prøver å komme dit jeg vil - akkurat som i år kommer jeg til å være omringet av sinnsykt talentfulle mennesker i alle deler av musikkindustrien, kreative mennesker, inspirasjon på alle kanter og et nettverk som bare vokser og vokser. 

Men så tenker jeg; Det er TRE år. Tre år til, hvor jeg ikke kommer til å kunne fokusere fullt på musikken min. Tre år, med oppgaver og innleveringer og tidspress. Jeg kjenner meg selv godt nok til å vite at jeg kommer ikke til å holde ut tre år, tenker jeg. 

Det hadde kanskje vært annerledes hvis jeg kunne sette sammen min egen timeplan, velge de tingene som faktisk har en relevans for meg. Men alle vokalister blir satt på PA degree, Performing Arts, noe som i tillegg til musikk betyr  også Dans, Acting, Acting Through Song... Og vil jeg virkelig bruke tida mi på det...? Jeg er 25 (så godt som). Jeg kommer til å være 28 innen jeg er ferdig, og sant nok, jeg kommer til å stå der med en bachelor i Performing Arts, men... Har jeg da noen gang brydd meg om karakterer på et ark...? 

Jeg tviler ikke et sekund på at jeg kommer til å lære masse og utvikle meg som artist, men hva godt gjør det hvis jeg ikke har tid til å VÆRE artist...? Sannheten er at jeg har lært enormt mye det året her, og jeg har et veldig godt grunnlag nå for å kunne klare meg ute i den store stygge musikkindustrien.

 

Det som skremmer meg er alternativet til å studere - det er så innmari fort gjort å gro fast hvis man tenker at man skal jobbe med musikken ved siden av en dayjob, og så aldri komme noen vei. Been there, done that. Men akkurat i dag tenker jeg annerledes. Det er mer enn to alternativer, tenker jeg idag. Jeg tenker at det er på tide å trå ut av boksen. Satse. Ja, det er risky, det er ingen garanti for at det funker, men akkurat i dag er jeg innstilt på å satse alt på Audrey Wilsen - The Artist. Jeg er innstilt på å få ferdig denne Promo-pakka jeg jobber med i Business Skills, og virkelig begynne å JOBBE. Promotere meg selv som live-artist, og begynne å spille rett og slett, både her hjemme og der hjemme. Jeg kommer ikke til å få meg noen fulltidsjobb i tillegg. Jeg kommer til å jobbe alt jeg kan en stund fremover, for å betale ned så mye jeg kan på det skyhøye lånet jeg har hengende over skuldrene, og så er planen å begynne å tjene på jobben min. Den ordentlige jobben min. Den ordentlige jobben som artist og låtskriver. 

 

Så der har du det. Jeg skal fortsatt gå på audition på LIPA 1.april. Det er greit å ha muligheten. Men akkurat idag tror jeg at hvis de tilbyr meg plass til høsten, så kommer jeg muligens til å takke nei. Muligens. 

4 kommentarer

salsadip

19.mar.2010 kl.10:28

jeg tror du skal satse på denne tredje muligheten! jeg tror at hele famnilien og alle vennene dine og alle barna våre ønsker (å se deg mer.. og )at du faktisk får gjort det du drømmer om..
det var forresten uffattelig skummelt å tenke på at vi blir 28!! om tre år!! herregud!! det er nesten 30! herregud...
det fins ikke så mange artister som gjør det så bra etter 30... eller?

Mile

20.mar.2010 kl.17:14

Hmmm, skjønner tankegangen med tre år til på skolen.. Du får ta ting som det kommer og velge det som føles mest naturlig og riktig for deg! Tror også at det tredje alternativet passer deg best, jobbe mest mulig med musikken og heller ha en liten jobb som sørger for at du har nok til å leve og betale ned på lånet..! Jeg er så spent på hva Onai plukker ut til deg, shoooow me! Hva skjer i morgen på chinatown, forresten? Skal du opptre med en egen låt eller er det no gruppeopplegg?

Audrey

21.mar.2010 kl.12:59

Aww, thank you my favourite girls!;) spilte I kjellern igår, 4 av mine egne låter. Med Luis på trommer, Dan (og meg) på gitar og Karina på bass. Det var morrooo! Av prinsipp kommer det IKKE noe se-på-alle-klærne-jeg-kjøpte-innlegg, men bildene kommer snart. Sitter med ruller i håret her, skal ut og bli foreviget om et par timer. Spanande! :-D Kjøpte dødsmye fint, gikk litt overboard men nekter å få dårlig samvittighet-ser på det som en investering i karieren og en absolutt nødvendighet..!;) kan sende deg noen bilder senere Mile.:)

Veldig glad i dere jenter, og vet at dere er der uansett hva jeg ender opp med å gjøre-og det er min største "blessing".

Stoooor smask!!!:-x

Merete

23.mar.2010 kl.21:12

Jeg er spent på å se hva det blir til. Du lander jo alltid på beina du, så det blir nok bra uansett hva du bestemmer deg for!

Men det er klart, jeg skulle gjerne hatt deg her!

Skriv en ny kommentar

Audrey

Audrey

24, Jevnaker

Jeg er en artist, musiker, sanger og låtskriver, men mest av alt ei lita jente på 24 fra Jevnaker i Oppland. Jeg danser salsa på fritida, drømmer om å ta dykkelappen og vil reise verden rundt!=) Første skritt på veien tar jeg allerede. Jeg har flytta til England og er midt i et Diplomakurs i Popular Music And Sound Technology paa LIPA (Paul McCartneyskolen i Liverpool). Mye som skjer om dagen, så følg med!=)

Kategorier

Arkiv

hits