"Does anyone else think that life is just greeeat??"

 

...kom det plutselig fra en tankefull Graham borti sofaen. Han er på samme sted som meg, og jeg gav han en high five. Life IS just greeeat. På den bredeste irske dialekta. For en gjeng. Vi er en klasse nå, ansiktene er kjente. Jeg merker at det kommer til å bli tøft, det at det bare varer et år. Samtidig så vet jeg ikke om jeg vil tre år til. 

Det hender jeg glemmer meg bort. Det går an å være i crappy humør her også. Men det skal som regel ikke så mye til før jeg husker igjen, bare et glimt av sola eller egg til frokost eller et smil fra den rette personen kan være nok. 

Jeg er så jente om dagen. Det er lenge siden jeg har hatt det sånn. Jeg slåss med meg selv hver dag, men som regel blir det uavgjort. Dessuten er vi alle sammen like betatt, og det er vel egentlig det samme hvem som vinner hvis vi alle kjemper for samme sak. At jeg fortsatt er med i kampen i det hele tatt er helt utrolig, vanligvis ville jeg rømt unna for lenge siden. Som jeg sa, det frista en stund å hente maska fra innerst i skapet, men når det kom til stykket kunne jeg ikke finne den. Ikke at jeg lette så innmari nøye. Sjansen er stor for at jeg la den igjen hjemme. 

Ikke skjønner jeg hvordan det går an å savne noen før de har gått ut døra. Når jeg vet jeg kommer til å sovne om noen minutter og se han igjen omtrent en time etter at jeg våkner... Silly really, men jeg stiller ikke spørsmål. Jeg venter, holder pusten og lukker øynene. Jeg gleder meg over stjernene, og jeg gleder meg til snø og pepperkakedeig og julebelysning i Liverpool One. 

 

Does anyone else think that life is just GREEEAT?? :-D

 

Med blomster & kjærlighet,

 

Audrey

 

 

img4946


 

3 kommentarer

Julie

09.nov.2009 kl.12:38

I think it is, sometimes :)

Så fint bilde da! ;)

Katrine

09.nov.2009 kl.13:51

Søta. :o)

Mile

10.nov.2009 kl.21:06

Aaaaaw, digger graham! :)

Btw, på TEDtalks fant jeg et foredrag om forskjell på lykke måneder etter at noe tragisk har skjedd, eller etter å ha vunnet lotto. Man skulle tro at de som har vunnet lotto var lykkeligere enn de som hadde opplevd noe tragisk? Vel, riktig svar var at etter x antall måneder så var menneskene like lykkelige, fordi man venner seg til sin nåværende situasjon.

Så det er ikke så rart hvis du plutselig glemmer deg bort og blir i crappy humør i liverpool! Men det er bra du minner deg seg på at du er på et veldig spesielt sted og driver med det du drømmer om, lett å glemme når man har vært på samme sted en stund! Hold deg fast til den følelsen, til syvende sist er livet hva vi selv gjør det til! :)

Sender deg link på det foredraget senere, på face eller no.

Hmm, jentete? Er det så dumt da? Spørs vel hva din definisjon av "jentete" er, men jeg syns det er deilig å være litt jentete og betatt, det er bare en del av spenningen! :)

Skriv en ny kommentar

Audrey

Audrey

24, Jevnaker

Jeg er en artist, musiker, sanger og låtskriver, men mest av alt ei lita jente på 24 fra Jevnaker i Oppland. Jeg danser salsa på fritida, drømmer om å ta dykkelappen og vil reise verden rundt!=) Første skritt på veien tar jeg allerede. Jeg har flytta til England og er midt i et Diplomakurs i Popular Music And Sound Technology paa LIPA (Paul McCartneyskolen i Liverpool). Mye som skjer om dagen, så følg med!=)

Kategorier

Arkiv

hits