"If this was to end right now, I´d go with a grateful smile"

 

 

p9210003

 

 

Bladene som lå knall røde og skinnende langs fortauskanten for bare noen uker siden, ligger nå brune og visne og glemte langs husveggene. To mennesker jogger i takt, men jeg vet ikke om de løper med vilje eller om det er for å slippe unna regnet. Turistbussen kjører forbi, og jeg kan ikke se noen passasjerer. Den stopper utenfor Lipa, og jeg hører stemmen på høytaleren som forteller om universitetet mitt. For 6 måneder siden satt jeg øverst oppi den bussen og hørte på den samme stemmen fortelle de samme ordene, mens jeg lurte på hvor jeg kom til å være om et halvt års tid. Rart. 

 

Newton Faulkner akkompagnerer meg mens jeg går de nå så kjente gatene på vei hjem, og han synger ord fra mitt hode. "If this was to end right now, I´d go with a grateful smile" synger han, og jeg smiler. Det regner, det blåser, kulda biter meg i kinnene, og jeg smiler. 

 

Noen øyeblikk burde lagres. Pakkes inn i glanspapir og gjemmes på til en dag du trenger de. Som igår, da vi øvde med bandet. Det var helt i startfasen av en låt og vi knota som bare det, men jeg så meg rundt og virkelig kjente på hvor lykkelig det gjør meg å være her. Å konstant være i en kreativ prosess. I flere. Å ha et band til disposisjon, som virkelig vet hva de driver med. Som er her av samme grunn som meg. 

 

Jeg skrev en ny sang på lørdag. Som jeg pleier å si; At least it made a good song... Håper jeg. For det er en veldig merkelig tid for meg, sånn rett etter jeg har skrevet en ny sang. Jeg aner ikke om den er bra eller om den er crap. Om den kan brukes eller ikke. Jeg har null dømmekraft akkurat da, og jeg er veldig sårbar når det gjelder nye sanger. Og egentlig gamle også - de første sangene mine er jeg drit lei nå, og jeg tror jeg må gjenoppdage de. Gjøre noe nytt med de. Han kan sikkert hjelpe meg med det. Geniet. Han løfta Orion så sinnsykt, og den var jeg fornøyd med i utgangspunktet. 

 

Fredag reiser jeg til Frankrike. Nærmere bestemt Nancy. Jeg skal representere Lipa sammen med to andre, og skrive låter om rasisme sammen med elever fra Performing Arts-skoler i Frankrike, Tyskland og Finland. Vi reiser fredag kveld, sover en natt i Paris og reiser videre med buss til Nancy tidlig lørdag. Jeg vet veldig lite om selve opplegget, men det blir sikkert spennende! vi reiser fra Nancy mandag, og har noen timer i Paris før flyet går videre hjem igjen. Det er nesten det jeg gleder meg mest til - jeg MÅ jo bare få tatt bilde av meg og Eiffel-tårnet...! Jeg har aldri vært i Frankrike, og nå får jeg reise dit GRATIS! All expences paid... Stas! ;-D Så blir det Tyskland i desember og Finland i januar, før alle kommer til Lipa for den store avsluttende konserten i mars. Gleder meg til å få reist litt! =) 

 

Men egentlig så reiser jeg allerede. Alt dette er jo et eventyr i seg selv. Hver dag. Om jeg sitter på et fly på vei til Paris, om jeg sitter i i stua og leser "The Art Of Record Production", eller om jeg sitter i en annen stue rett borti veien og hører han spille i timevis. Hvert kapittel er en egen historie, og jeg lurer på hva som står på neste side.

 

"My time here on earth could be a fragile and fleeting thing. 

But if this was to end right now, I´d go with a grateful smile"

 

Med blomster & en voksende kjærlighet for denne byen,

 

Audrey

 

 

img0573 

3 kommentarer

Mile

24.okt.2009 kl.14:25

Nyt hvert sekund kjære, Liverpool og livet generelt er fabulous! :)

Hvilken låt er det som var i startfasen og som dere øvde på? Nysgjerrig! Har du vist den nye låta til noen flere, eller han?

Og dør etter å høre hva mer dere har gjort med orion!! Dere er en gjeng med genier der borte, altså...

Hmmm, ellers håper jeg du får sett litt av frankrike og oppleve landet litt.. du må ta masse bilder! men det er vel ikke noe jeg trenger å be deg om, miss paparazzi! ;P

JuliTruli

24.okt.2009 kl.20:32

For et herlig innlegg. Veldig bra skrevet.

Ønsker deg en fantastisk tur til Frankrike, og ja, du MÅ ta et bilde med Eiffeltårnet! Har et bildet av det i inspirasjonsmappa mi, én dag skal jeg også ta et bilde der :)

Nysgjerrig på den nye låta, og veeeldig nysgjerrig på hvordan Orion har blitt! Jeg likte også den låta veldig godt i utgangspunktet :D

"laying on his side, like a drunken old guy". Genialt :D

kos og kram

Audrey

29.okt.2009 kl.01:54

Vi øvde på "Mas Que Nada"! Den blir skikkelig kul. Loves it!

Frankrike var fabulous, legger ut bilder etter hvert. Er i studio as we speak, vært her i tre timer og har ikke begynt å ta opp enda. Ting Tar Tid! Har det veldig gøy allikevel da, så jeg klager ikke, snarere tvert imot. ;)

Du får høre den nye låta til helga Juli Truly! Gler mæ til besøk!! :-D

Legger nok ut noen klipp av Orion etterhvert, men kommer til å ta en del tid å mikse den, siden jeg skal gjøre det sjæl... Hehe...

Love you ladies!!

*SMASK*

Skriv en ny kommentar

Audrey

Audrey

24, Jevnaker

Jeg er en artist, musiker, sanger og låtskriver, men mest av alt ei lita jente på 24 fra Jevnaker i Oppland. Jeg danser salsa på fritida, drømmer om å ta dykkelappen og vil reise verden rundt!=) Første skritt på veien tar jeg til høsten, når jeg flytter til England for å ta et Diplomakurs i Performing Arts på LIPA (Paul McCartneyskolen i Liverpool). Mye som skjer om dagen, så følg med!=)

Kategorier

Arkiv

hits