07.10.09

 

 

07.10.09:

 

Igår fikk jeg besøk hjemmefra for første gang siden jeg kom hit. Det var utrolig sært å se Milena og Charit vinke til meg fra taxien, og herlig å klemme på de igjen. De ble ønsket velkommen av det deilige engelske regnet, og jeg fikk de til å plukke meg opp på vei fra flyplassen så jeg slapp å gå hjem. 

Vi hadde øvd, spilt inn deler av Orion og sett Transformers 2. 

 

Jeg ler så mye om dagen. Jeg har sluppet meg løs, og gått litt tilbake samtidig som jeg har gått fram. Og ingen av delene er en dårlig ting, jeg har gått fram der jeg bør og tatt et gedigent skritt tilbake der jeg må. Jeg prøver å finne et sted midt i mellom.

 

Vi skriver en julesang. Foreløpig har han bare spilt rundt og rundt noen akkorder, og jeg har en slags melodi i hodet. Og ordene flyr rundt i lufta rundt oss, det gjelder bare å få tak i de. Jeg gleder meg til å finne den her, til å synge den, igjen og igjen. 

 

Med blomster & kjærlighet,

Audrey

 

pa090022

4 kommentarer

Silje

12.okt.2009 kl.13:51

bahaha;) Aud og Mile i sitt ess;)

Linda

12.okt.2009 kl.17:59

Ååå, så koselig med besøk :D Ser ut til at du fortsatt stortrives :) Det er bra! KOse deg masse videre.

*klemmepå*

Anne-Ma

12.okt.2009 kl.18:01

Håper alt er bra og at du koser deg! :)

Julie

12.okt.2009 kl.18:05

Miss u <3

Skriv en ny kommentar

Audrey

Audrey

24, Jevnaker

Jeg er en artist, musiker, sanger og låtskriver, men mest av alt ei lita jente på 24 fra Jevnaker i Oppland. Jeg danser salsa på fritida, drømmer om å ta dykkelappen og vil reise verden rundt!=) Første skritt på veien tar jeg til høsten, når jeg flytter til England for å ta et Diplomakurs i Performing Arts på LIPA (Paul McCartneyskolen i Liverpool). Mye som skjer om dagen, så følg med!=)

Kategorier

Arkiv

hits