Lange, fargerike dager

 30.09.09

 

Jeg er allerede lengre nå enn jeg var for en uke siden. Jeg kan mere nå enn jeg kunne for en uke siden. Jeg er litt rikere, litt smartere, litt mer erfaren og enda litt gladere. 

 

Vi har et eget fag hvor vi lærer om musikkindustrien. Hvordan den er bygget opp, hvordan den fungerer. Jeg skal mikse min egen låt, som en skoleoppgave i Digital Audio. I flere sammenhenger blir vi spurt "how many songwriters do we have here?", og over halve klassen rekker opp hånda. Det er flere av oss. 

 

Vi har en innmari søt nabo. Ikke at det har noe som helst med saken å gjøre, men vi har det. 

 

Det regnet så deilig idag. Jeg tror det hadde regna en stund, for brosteinen var våt. Jeg gikk hjem og hadde det ikke travelt. Vi hadde øvd, og fniste og boblet helt til vi gikk hver til vårt. Så herlig det er å bare le! Av tullete ting som min nyyydelige britiske aksent. Vi fant ut at han skal hjelpe meg med den og gitarskillsa mine. Jeg vil bli god! Det er et av hovedmålene mine dette året, å spille masse masse gitar. Jeg ser på fingrene hans når han spiller, men det distraherer meg at han alltid ser meg rett i øynene. Selv om han er alt for ung til at det har noe å si. Han spilte sangen min idag og jeg elska det. Elsker å høre musikken min i andres hender. 

 

Jeg er spent på neste låt. Den kommer nok snart, jeg føler det. Den venter. Tålmodig. Ikke helt klar, men nesten. Ord og akkorder som flyr rundt i lufta, jeg må bare fange de, samle de og slippe de ut igjen. 

 

Jeg ligger under dyna med ømme muskler etter gårsdagens joggetur, og lurer på om nabogutten har sovna. Jeg er trøtt, men vil ikke gå glipp av noe. 

 

Verden er en svart katt i en vinduskarm. Du må se deg rundt, ellers går du glipp av hele greia, og du vet ikke at den satt der og så på deg hele tida, før du har gått forbi og det er over.

 

Med blomster & kjærlighet (og lange herlige fargerike dager),

 

Audrey

 

p9210006

3 kommentarer

villevinkel

01.okt.2009 kl.16:54

Ååå! Jeg er så glad jeg får være en del av de fargerike dagene dine!! Luv ya! :P

Mile

01.okt.2009 kl.17:10

Nice!

"verden er en svart katt i en viduskarm." :D

Så fint bilde!

Melissa

01.okt.2009 kl.21:18

Herregud, for et nydelig innlegg!!!

Skriv en ny kommentar

Audrey

Audrey

24, Jevnaker

Jeg er en artist, musiker, sanger og låtskriver, men mest av alt ei lita jente på 24 fra Jevnaker i Oppland. Jeg danser salsa på fritida, drømmer om å ta dykkelappen og vil reise verden rundt!=) Første skritt på veien tar jeg til høsten, når jeg flytter til England for å ta et Diplomakurs i Performing Arts på LIPA (Paul McCartneyskolen i Liverpool). Mye som skjer om dagen, så følg med!=)

Kategorier

Arkiv

hits