Jeg har vært på joggetur!!

...mer nøyaktig, Monica har dratt meg med ut på en kveldsløpetur rundt halve byen...! Hehe... Uansett følte jeg at det var verdt å blogge om. Det er tredje gangen EVER at det har skjedd, at jeg har jogga (MER ELLER MINDRE) frivillig, bare for the sake of running. Men det var faktisk deilig, og akkurat det jeg trengte, selv om jeg sitter her og kjenner at jeg stivner allerede... Litt spent på om jeg i det hele tatt klarer å reise meg opp fra senga imorra... Men opp må jeg, skal øve med ensemble-bandet klokka ni, så er det noen timer til å komme meg i rute med diverse ting før business skills seminaret klokka fem. Hadde min første busines skills lecture idag, og det var ganske heavy saker. Spesielt siden jeg gikk glipp av timen forrige uke (siden jeg ikke bytta over til pop dip før torsdag) følte jeg at jeg ble kasta rett inn i det, og sleit litt med å få med meg alt. Kan ha noe med å gjøre at jeg tilbragte hele formiddagen i badekaret og så dro rett til time klokka fire. Hehe.. Uansett, det er et utrolig spennende fag, vi kommer til å lære masse om musikk-industrien og forkjellige ting som er lurt å vite om, som skatter og diverse lover og regler, kontrakter, hvordan industrien er bygget opp, og vi skal som en del av kurset lage en portefølje som skal inneholde cv og diverse. Jeg gleder meg! Og jeg har store planer om å dra på biblioteket imorra og låne noen av bøkene som stod på lista vi fikk av Mat (ja, med EN t) som handler om relaterte emner. Hadde egentlig tenkt å ordne en del saker på Moodle etter timen idag, men så ble det til at jeg ble sittende og skravle med en fyr fra klassen, og så stakk vi og spiste pizza før open-mic-kvelden, som var AVLYST av en eller annen grunn. Jaja... Hørte noe om at de skal ha open mic annenhver tirsdag framover, wich means at det er neste uke, noe som passer veldig veldig bra - jeg får nemlig besøk hjemmefra på tirsdag!! To av yndlingsmenneskene mine, Charit og Milena, kommer på besøk, og jeg gleder meg til å vise de byen min!! :-D 
En annen fin ting med å løpe er jo at vi får sett mere av byen nabolaget. Vi jogga til en stor park med et koselig vann, og vi så masse kue bygninger på veien dit. Det er fort gjort å bli fanga i den samme ruta - man går hjemmefra til skolen og til sentrum, og det er det. Må utvide horisontne litt! =)

Uansett, det var bare et lite pust fra Liverpool før jeg tar kvelden. Som sagt, det blir en tidlig morgen imorra, og en intens en - vi fikk nemlig igår beskjed av Fatler om å øve inn TRE sanger til neste mandag...! Det blir en blues-låt han valgte for oss, en Carrie Underwood-låt som Micki ville synge, og min kjære Orion. Det blir spennende å høre den med band! =) Digger bandet btw, morsomme mennesker. Tre meksikanere bl.a., så jeg får vel muligens øvd itt på spansken min etter hvert...?;)

Håper alle har det fint - noe spennende som har skjedd hjemme? Synes dere er så stille om dagen...! ;P

Love you guys, take care!

Med blomster & kjærlighet (og gelé i beina),
 Audrey

p9120009

2 kommentarer

rebekka aashildrød

30.sep.2009 kl.02:22

deilig å jogge :)

Mile

01.okt.2009 kl.17:18

Wow.. så sporty av deg! :) Høres kjempespennende og interessant ut det du lærer. Gleder meg masse til å besøke deg, og det passer meg perfekt at det er open mic kveld den uken vi er der. :D

Skriv en ny kommentar

Audrey

Audrey

24, Jevnaker

Jeg er en artist, musiker, sanger og låtskriver, men mest av alt ei lita jente på 24 fra Jevnaker i Oppland. Jeg danser salsa på fritida, drømmer om å ta dykkelappen og vil reise verden rundt!=) Første skritt på veien tar jeg til høsten, når jeg flytter til England for å ta et Diplomakurs i Performing Arts på LIPA (Paul McCartneyskolen i Liverpool). Mye som skjer om dagen, så følg med!=)

Kategorier

Arkiv

hits