"That´s Walker with an L, not an N...!"

 

Juhuuu!!


 

Sitter i baren på skolen og slapper av "between classes". Eller, det skulle egentlig vært between classes, men siden vår første danseklasse ble avlyst (due to SWINEFLUE), har jeg resten av dagen fri. Siden det var dans vi skulle hatt, sitter jeg også her i min flunkende nye og flotte LEOTARD og føler meg en smule self concious. Heldigvis har jeg en slags jakke og skjerfet til Callum å gjemme meg bak, ellers hadde jeg nok følt meg rimelig teit! Og for de som ikke vet hva en leotard er (noe som ikke er rart i det hele tatt, jeg visste heller ikke hva det var før forrige uke); det er en BODY. Sånn som babyene bruker for at de ikke skal skli opp. Bortsett fra at min ikke har knapper i skrittet. Nice.

 

I går var første skoledag. Første ordentlige skoledag, med undervisning. Skjønt, det blir jo mest prating og introduksjon første gangen. Dagen i går starta ikke før klokka ett, så jeg fikk tatt igjen en del søvn. Etter å ha loka rundt i en evighet fant vi omsider Music Room 1 (det er en labyrint her!!). Det var et par som var sent ute, så læreren låste oss inn og satte seg ned. Og holdt helt kjeft. Han satt bom stille og så sur ut, og jeg tenkte med meg selv "for en kjip sur gubbe!" Så tenkte jeg meg om, vent nå litt...! Ahaaa, der var han ja! Det var jo akkurat det Hege sa om den første av de to lærerne hun prata om på vår "session" i august! "Han virker veldig sur og grinete, og det er det du kommer til å tenke med en gang du ser han. Men han er ikke det i det hele tatt, han er morsom og sarkastisk og kødder med alt, og du kommer til å lære veldig mye av han. Han er også veldig opptatt av det artistiske i musikken, mens han andre er mer opptatt av pengene. Du kommer til å kjenne igjen begge to veldig fort." Hun beskrev han så detaljert, og jeg satt bare og flirte for meg selv utover i timen etter hvert som jeg kjente han mer og mer igjen. Helt utrolig. Han bannet som en gris, satt urolig på stolen og hadde de særeste kommentarene. Fantastisk fyr, og man klarer ikke annet enn å sluke alt han sier. 

Da Micki, som fikk ansvar for å være team leader, skulle skrive opp nummeret hans, sa han; 

 

"Paul Walker, that´s Walker with an L, not an N..." 

 

Ha... Ha... Ha... Det var ingen som reagerte, før alle skjønte den etter to sekunder og brøt ut i latter. Og han digga det. 

Jeg skjønte også nå litt hvorfor vi har så få timer. Jeg ble litt skuffa da vi fikk timeplanen nemlig, for det så ut som om vi har så mye fri. Men jeg skjønte fort at det ikke blir FRI. Paul (eller Fatler som han foretrekker å bli kalt av en eller annen grunn) forventer nemlig at vi øver på vår egen tid. Tiden vi har med han på mandager er ikke øve-tid, og han forventer at vi kommer inn og SPILLER. Vi avtalte første møtet allerede samme dag, men før det var det tid for min første sangtime. 

 

Etter enda flere runder i Lipa-labyrinten, fant jeg rom 4:22, hvor sanglæreren min ventet tålmodig. Sanglæreren min er skotsk og har rosa hår, og masse, masse, kjempegrønn øyenskygge. Vi snakket litt og gjorde noen øvelser, og kom greit overens. Ingen av oss passet tida, og før jeg visste ordet av det hadde vi gått ti minutter inn i mitt møte med ensemblet. Jeg fortet meg ned i kantina, hvor alle var på plass og Micki var på vei til å ringe meg. Vi idémyldra rundt det runde bord, og jeg er veldig fornøyd med mange av forslagene som kom opp før jeg rakk å foreslå de selv. Den første sangen vi skal jobbe med blir faktisk en låt av The Killers; "I got soul, but I´m, noot a soldieer!!" Fiiine fine minner fra Hultsfred-festivalen i sommer... Micki foreslo også, til min store glede, Geek in the pink av Jason Mraz, som (som alle vet) er min store helt ved siden av Unni Wilhelmsen. Fatler sa at vi skal ha en opptreden før jul, hvor vi skal spille seks låter, og at før den tid må vi alle sammen ha sex med hverandre. Musikalsk sex. Oh yeah. "Get together and fucking JAM, for fuck´s sake...!!" Igjen, fantastisk fyr. Det første han sa til oss var at han hadde hatt spillejober hele helga og var "completely fucked." 

 

Monica og jeg var like slitne begge to i går, så vi tok en rolig kveld. Jeg la meg faktisk klokka ti, og det var utrolig deilig! =) Men var det noe lettere å stå opp idag? Hmm, ikke akkurat. Men jeg har i hvertfall ikke vært dautrøtt i dag, det er jo en klar forbedring. 

 

 

_______________________________**__________________________________

 

 

 

Hei igjen. 

Liliya kom og henta meg, vi skulle til byen. Jeg var egentlig nesten ferdig med innlegget, men da jeg trykka på "lagre som utkast" logga den ut og hele driten ble borte. Vel, ikke hele driten, obviously, men nok til å gjøre meg suuur! Jeg pleier ALDRI å skrive innleggene rett inn i blogg-greia, men den ene gangen jeg gjør det skjer det selvfølgelig... Nå er jeg hjemme, og prøver å lage mat til Monica kommer hjem fra uni. Korma-kylling, som hun insisterte på at jeg får til... Hehe... Kyllingen og risen putrer nå på hver sin plate, så vi får satse på at det blir bra til slutt. 

Jeg må si jeg er imponert over oss. Vi (for det meste Monica, siden det er hun som er flinkest til - og mest glad i - og har best fantasi når det gjelder å lage mat) har laget middag hver dag siden vi kom! Og god mat, variert mat! Greit, vi hadde frossenpizza én gang, men det var bare fordi vi ikke hadde tid til å lage noe... Det er med andre ord veldig veldig bra for meg å bo med Monica. De siste årene har jeg hatt verdens dårligste mat-vaner. Jeg har hatt kanskje tre forskjellige retter som jeg har laget hele tiden, hvis jeg i det hele tatt har laget noe - jeg har som regel ikke hatt ork til å lage meg noe som helst når jeg kommer hjem fra jobb dritsliten... Jeg har ikke spist regelmessig, og jeg har spist dritt. Det er så utrolig deilig å ha en rutine på det! 

 

Men nok om det, til dagen idag... Vi begynte klokka ni idag, med vår første "acting class." Digga læreren, hun het Luis, og er skuespiller, pluss at hun jobber som casting assistant for et selskap i New York. "And I just finished working on Sex And The City 2..." VRÆÆÆÆL!!! Det gikk bokstavelig talt et stort GISP gjennom rommet da hun sa det... "But I can´t say anything cause I´m sworne to secrecy..." Hvor kult er ikke det, my acting teacher helped decide who´s gonna be in Sex And The City 2!!! 

Vi hadde tre timer acting idag, og det var gøy. Vi fikk jo lov til å LEKE, så klart det var gøy! Hihi... Vi lekte katt og mus, funky chicken, blind cars... Og vi fikk årets første hjemmelekse! Neste gang skal vi lage et liksom-måltid på scena. Hvilket betyr at vi må være veldig bevisst på kroppen vår, på alle bevegelser, når vi lager noe, og så re create det måltidet i timen. "And if you go up there and just make something up without doing it at home first - I can tell!" 

 

Etter acting-klassen hadde vi en time fri før dansetimen. Både Stine, Liliya og jeg løp hjem for å skifte, for selvfølgelig hadde vi glemt å ta med danseklær og sko. Jeg hadde et TONN å bære på, i skulderveska, som ikke er spesielt behagelig for ryggen... Men da vi kom opp til rom D7 hang det en lapp på døra. "Dip Song: There´s been a mix-up with class times, Tim e-mailed you. Sorry!" Tim hadde da vitterlig ikke e-maila oss, men greit nok. Litt oppgitt over å ha drassa hele pikkpakket mitt frem og tilbake for ikkenoe satt jeg meg altså da i baren med laptopen for å skrive litt til dere fine people at home.

Da Liliya kom og henta meg gikk vi etter litt banning og furting fra min side ned til byen. Jeg skulle innom Primark og kjøpe den samme t-skjorta jeg kjøpte sist i flere farger. Jeg elska den nemlig. Og den kosta 2 pund, altså rundt 20 kroner. What´s not to like! Fant et par gensere i samme prisklasse, og oppe i "hjemme"-avdelingen fant jeg meg en dyne og en pute til 6 pund. Madrassen min er nemlig laget av PLASTIKK, og forferdelig ubehagelig. Eller, den er vel ikke LAGET av plastikk, men den er kledd i plastikk. Hard og jævlig, og jeg våkner flere ganger av at lakenet (selv om det er strech-laken med strikk) hopper av hver jævla natt. Ordentlig plagsomt. Så de siste nettene har jeg sovet oppå dyna, noe som var sinnsykt mye deiligere. Men da måtte jeg klare meg med et tynt fleeze-teppe oppå meg, så jeg har våkna av at jeg hakker tenner i stedet. Ække lett å gjøre alle fornøyd! Nå har jeg hvertfall fått tak i ekstra dyne, så får vi se om det funker. Jeg er skeptisk, men håpefull (den var nemlig veldig veldig tynn...).

 

Helgen var forresten veldig koselig. Som sagt var det middag hos Liliya og fest hos naboen på lørdag. Og da jeg var ferdig med å skrive og som jeg sa gleda meg til å sooove, ringte Joe fra baren. Han hadde ringt seks ganger faktisk, men jeg hørte ikke telefonen. Han trengte innkastere for kvelden, og Monica (som hadde tatt av sminken og var klar for senga) og jeg labbet trofaste nedover mot Hardman Street. Vi stod der ca. en time og delte ut armbånd (som gav én gratis shot) til forbipasserende, og vi fikk kastet inn veldig mange! Jeg synes vi var flinke! =)

 

Søndag var det Hope Street Festival! Utrolig koselig, og jeg skulle ønske vi hadde kommet oss ut tidligere. Vi visste nemlig ikk ehelt hva dette var - vi skulle bare ut klokka ett for å se Callum danse. Stakkars Callum. Han stappet i seg så enorme mengder av den russiske kaka til Liliya med masse krem i på lørdag, og så helte han i seg ganske store mengder med malibu og cola pga den drikkeleken hos naboen. Følte seg ikke helt pigg stakkar. Uansett, de gjorde en decent jobb til tross for lite øving på forhånd. Mens vi venta på at de skulle danse fikk vi med oss en del konserter på Lipa Stage, og my & my... Så mange flinke!! Alle tidligere elever på Lipa. Jeg blir stadig minnet på hvor sykt høyt nivået er her, og jeg må minne meg selv på at jeg ikke er på videregående. Siden jeg ikke har gått på skole på 6 år føler jeg meg som skolens baby, men jeg er jo eldre enn alle sammen. Det er veldig rart. De aller fleste her kommer rett fra videregående, mens alt sammen liksom er helt nytt for meg. Og hvis dere lurer på om det er noen kjekke gutter her; JA, det er det. Men de er enten 19 eller homo. Eller som regel begge deler. ;P

 

Nå skal Monica og jeg på Open Mic Night. Holder oss nok i publikum denne gangen, men Stine skal opp og synge en sang, og det samme skal Liliya, så vi må jo heie på jentene. Wuhu!!

 

Ha en strålende tirsdagskveld folkens! (Og kormakyllingen ble veldig god, til tross for ihjelkokt ris...)

 

Med blomster & kjærlighet (og stadig voksende glede),

Audrey

 

2 kommentarer

Julie

22.sep.2009 kl.21:45

OMG, sex and the city 2!!! Weeeeee :D Da vet vi ihvertfall helt sikkert at det blir en toer :D
Kos deg masse på open mic :)

Audrey

24.sep.2009 kl.12:03

Det visste vi fra før da. Eller, jeg visste det hvertfall. Tror innspillinga starta for et par uker siden eller noe. =)

Skriv en ny kommentar

Audrey

Audrey

24, Jevnaker

Jeg er en artist, musiker, sanger og låtskriver, men mest av alt ei lita jente på 24 fra Jevnaker i Oppland. Jeg danser salsa på fritida, drømmer om å ta dykkelappen og vil reise verden rundt!=) Første skritt på veien tar jeg til høsten, når jeg flytter til England for å ta et Diplomakurs i Performing Arts på LIPA (Paul McCartneyskolen i Liverpool). Mye som skjer om dagen, så følg med!=)

Kategorier

Arkiv

hits