Day 1, day 1, start over again

Onsdag 9.9. kl. 22:00 - dag 1 i Liverpool

 

Et klesskap med tre hyller og en stang, men ingen kleshengere enda. Et lite nattbord med to hyller, den ene med en dør foran. Oppå, en dagbok, en musikkbok, Audrey Hepburn-vekkeklokka som ringer alt for høyt. Ved siden av, gitaren min som heldigvis kom fram like hel. Veldig grønne gardiner, et lite utvalg av gjenstander i vinduskarmen. Musikk og latter, fra et eller annet sted i nærheten. Hvite vegger, veldig hvite. En liten seng, med nytt og uvant glatt laken, men min dyne, med meg under.

 

Det er perfekt. 

 

Akkurat det jeg har lengtet etter, lenge. Det er bare meg her inne. Jeg puster friere uten alt det andre. Jeg tenker klarere, og føler meg akkurat passe liten i en by hvor jeg kjenner to personer. Det føles godt å få plass på et lite rom. 

 

Leiligheten er, om ikke direkte fin, så i hvertfall veldig koselig. Og akkurat passe. Det er tykke tepper på alle gulv, og møblene som er her er sånne møbler man kan finne på lærerværelset på en skole, eller på personalrommet på et gamlehjem kanskje. Kjøkkenet er stort og fint, med toastjern, VASKEMASKIN og stort kjøleskap med fryser. Badet har som kjøkkenet mellomgrønne fliser, og herre min hatt, vi har BADEKAR!!! Ikke sånt et gammelt rustent ekkelt badekar, neida, det er hvitt, og ser relativt nytt ut. Og dusjen er herlig. Jeg testa den før jeg la meg. Dusj er viktig, det har mye å si for trivselen i en leilighet. Jeg hadde lyst til å teste badekaret også, men tror nok jeg ville stått i fare for å drukne meg i søvn.

 

Monica og jeg har vært skikkelig effektive idag, til tross for at vi har sovet minimalt de siste to døgnene. Jeg pakka helt til siste sekund natt, helt til klokka var tre og det var på tide å dra til Gardermoen. Foreldrene mine kjørte meg, snille som de er, og vi kom oss av gårde.  

 Jeg har nå skaffa meg et engelsk telefonnummer, jeg har tømt begge koffertene, og vi har handla inn masse vaskemidler og såper og knagger og dusjforheng og laken, og vi har fylt kjøleskapet. Vi spiste deilig kveldsmat; Toast med aprikosmarmelade, og toast med Laughing Cow-ost!! Husker du den Milena? Hehe, minner meg om bussturen fra Cairo til Dahab, med ferdigoppskåret brød og den smøreosten. Den er fortsatt god! 

 

Jeg er her. 

 

Jeg er student i Liverpool, hvertfall om et par dager. Jeg trodde det ville føles som en ferie når jeg først kom hit. Men noe i meg vet. Noe i meg skjønner at denne gangen er jeg kommet for å bli, hvertfall en stund. 

 

Tre par sko hviler de høye helene sine i skapet. De vet også. De vet at neste gang de ser dagens lys (eller kveldens skumring), er det på de gamle brosteinsbelagte gatene i Liverpool. De skal ikke klakke rundt på Oslo-asfalten lenger. 

 

Jeg skal ikke klakke rundt på Oslo-asfalten lenger. 

 

Nabofesten synger til Kings of Leon. Jeg lurer på om de gjør det hver kveld, eller om det bare er nå i begynnelsen av året. 

 

Livet er godt og spennende, og jeg har sommerfugler både i magen og på gardinene (noe må man jo pynte med). Men jeg er roligere enn jeg har vært på lenge, selv om det er mye å gjøre og ordne. Nå kan hverdagen bare komme.

 

And this time I as I.

 

Med blomster & kjærlighet (og mange mange klemmer til alle hjemme!!)

 

Audrey

 

Én kommentar

Silje

12.sep.2009 kl.22:13

snuppa mi:) elsker at du har det fint:)

Skriv en ny kommentar

Audrey

Audrey

24, Jevnaker

Jeg er en artist, musiker, sanger og låtskriver, men mest av alt ei lita jente på 24 fra Jevnaker i Oppland. Jeg danser salsa på fritida, drømmer om å ta dykkelappen og vil reise verden rundt!=) Første skritt på veien tar jeg til høsten, når jeg flytter til England for å ta et Diplomakurs i Performing Arts på LIPA (Paul McCartneyskolen i Liverpool). Mye som skjer om dagen, så følg med!=)

Kategorier

Arkiv

hits