0/6; Konsert og pakking. Inne i siste uka...

img0390

Sånn. Nå er avskjedskonserten over. Litt over 50 mennesker kom for å se oss "Off to Lipa" igår, noe som betyr at vi til og med gikk i pluss. Pittelitt i pluss. Nok til en fancy første middag i Liverpool. =)

 

 


 

Men... Dette betyr jo at jeg ikke har noen unnskyldning for å utsette pakking og flytte-stressing lenger... Og jeg har en under uke på meg. Under en uke til å pakke, rydde i alle eskene mine her hjemme, og si ha det til alt og alle. Det er rart, men det synker ikke helt inn. Akkurat nå er jeg bare så glad, så glad, etter en vellykka konsert!:) Monica og jeg har hatt det så fantastisk gøy med å planlegge denne konserten, og det var utrolig gøy der oppe igår kveld. Å se så mange kjente fjes i publikum, å ha flinke flinke svoger og bestekompis bak meg, vise fram låtene mine og til og med en premiere... Jeg dedikerte den nye Orion-låta til Milena, og som jeg sa så er det første gang jeg har framført en låt uten at hun har hørt den først. Hun er alltid den første til å høre låtene mine. Hun er vitnet mitt! =) Og så Kristian da. Han har vært en enorm støttespiller for meg de siste par årene, og det er han jeg kan takke for mye av det som har skjedd. For oppmuntring og spark i baken og inspirasjon og mange herlige jammekvelder. Og jeg vet det sikkert kommer til å bli mange jammekvelder i Liverpool, mye ny inspirasjon og nye idéer, og mange flinke artister å samarbeide med. Men jeg kommer til å savne det unike samspillet vårt. Tryggheten av å ha noen der som man har kjent hele livet, som ikke er redd for å si fra om noe som helst. 

 

Monica og jeg har som sagt hatt det veldig  gøy med å planlegge denne konserten, og jeg er veldig glad for at vi fikk sjansen til å bli kjent på denne måten før vi reiser over havet for å bo sammen. Spesielt medleyen var utrolig morsom å jobbe med, og Monica imponerte stort med sine smoothe overganger! 

Hihi... Stakkars, jenta har hatt to mareritt om at vi ikke rakk å sette ut stolene i tide, så da jeg kom dit halv tre på dagen igår hadde hun satt ut nesten alle. Ville nok være heeelt sikker på at det ble gjort! ;) Jeg var egentlig ordentlig stressa og irritert da jeg kom, men synet av den blide frøkna i full sving med stolene hjalp veldig på humøret. =) Vi brukte dagen der borte på å pynte scena og teste lyd, og vi fikk det så koselig! Vi dro opp en stumtjener på scena, flytta på planter og hang opp et bilde av oss. Glemte vi å ta det ned igjen tro...? Jeg synes i hvertfall det ble veldig hjemmekoselig, og det var jo det som var planen. Velkommen til oss!;) 

 

 

881713030505611552542611529390206055350n

881713030890111552542611529391151543387n881713030336111552542611529390184731180n

 

 

Jeg hadde nesten hele gjengen der igår. De valfarta fra Oslo og Bærum og Bjoneroa for å være en del av dette, og det betyr så mye for meg! Julie var med og sang You denne gangen også, og to av tanteunga mine var der til og med. Tormod på halvannet år var veldig opptatt av at "Tante Joja synge!!", "Tatte Joja dikke vann", and so on. Søtest i verden! De hadde nok veldig lyst til å komme opp på scena begge to, og Miguel gjorde alvor av det. Han kom løpende opp og ville kose mellom to sanger. Goingen. Stakkar, han hadde sagt til Marhú under konserten at "Tante AudJorun må komme på bursdagen min". Marhú sa som sant er at tante AudJorun ikke kom til å være her på bursdagen hans, fordi jeg skulle flytte, hvorpå stakkars Miguel utbrøt i fullt drama; "Kommer hun ALDRI tilbake igjen?!??" Og begynte å stortute... Etter konserten ville han bare kose på meg, og det passa meg ypperlig! Jeg forsikra han om at jeg hadde bursdagsgave til han og at han skulle få den før jeg dro. Det er rart, jeg har jo vært på alle bursdagsselskapene hans, men nr 4 går jeg faktisk glipp av... 

 


 

Etter konserten rydda Monica og jeg litt (les: Drassa stumtjener og bord tilbake på plass med hvert vårt vinglass i hånda) mens vi fniste og lo og koste oss og skålte med dessertvin for en vel overstått konsert. 

 

p9020053 p9020059 p9020058 p9020051 


Når jeg tenker på det nå burde vi jo absolutt ha gjort kvelden litt lenger. Jeg har alltid problemer med å lande etter konsert, både når jeg står på scena og når jeg står i publikum. Jeg har aldri vært noe nachspielperson, men jeg er absolutt en afterparty-person! Dessverre er det litt vanskelig å få i stand noe afterparty når man har konsert på en onsdag, i Hønefoss, og størsteparten av vennegjengen bor i Oslo og Bærum. Og jobber og sånt. Men sånn er det. Det var i hvertfall en del som kunne være med på middag etterpå, og det var veldig koselig. Jeg liker at jeg kan sitte rundt et bord med både foreldra mine, en tante, en onkel, en storesøster, ei venninne og en kompis og ha det kjempekoselig. I love my people! =)

 

Etter middag og nevnte ryddeseanse ble jeg med hjem og la meg under dyna med videoopptak fra kvelden. Etter hvert skal vi få lyden fra miksebordet av lydmannen, da skal jeg redigere som bare det! =) Men sånne ting tar alltid tid, so be patient. I mellomtiden kommer det helt sikkert noen flere bilder, jeg så at det knipsa flere steder rundt omkring. ;)

 

Nå må jeg innse at jeg har farlig lite tid igjen, og sette i gang med det jeg skal. Igjen tusen tusen takk til de som kom og hørte på oss igår! Som sagt, video kommer etter hvert - men Ting Tar Tid... 

 

Med blomster & kjærlighet (og masse masse greier som skal få plass i én koffert),

 

Audrey

 2 kommentarer

Mile

03.sep.2009 kl.18:22

Det var en ære å få dedikert en slik genial sang! :D
Ah, det var en fantastisk konsert.. Meeeeer..! Gleder meg til du får lagt ut videoklipp :)

Linda

03.sep.2009 kl.19:04

Så bra at det gikk så bra :D Supert at dere gikk litt i overskudd også. Bruke pengene på fancy middag var en bra plan - det fortjener dere virkelig :) Gleder meg til å se video fra konserten (=

Skriv en ny kommentar

Audrey

Audrey

24, Jevnaker

Jeg er en artist, musiker, sanger og låtskriver, men mest av alt ei lita jente på 24 fra Jevnaker i Oppland. Jeg danser salsa på fritida, drømmer om å ta dykkelappen og vil reise verden rundt!=) Første skritt på veien tar jeg til høsten, når jeg flytter til England for å ta et Diplomakurs i Performing Arts på LIPA (Paul McCartneyskolen i Liverpool). Mye som skjer om dagen, så følg med!=)

Kategorier

Arkiv

hits