1/8; Be still, butterflies...

Da var jeg hjemme igjen etter et øvedøgn med Monica i Hønefoss. Jeg gleder meg masse til imorgen! Vi var innom avisen idag, og de skal skrive en liten sak om oss og konserten. Det er veldig mange fra både familien og vennegjengen min som kommer, og jeg gleder meg masse - både til å ha så mange mennesker jeg bryr meg om på samme sted, og til å spille for de. Til å vise fram det jeg har jobbet med de siste par åra. Sangene mine betyr veldig mye for meg. De er et vindu til sjelen min for å si det veldig banalt, og jeg tror folk blir enda litt bedre kjent med meg av å høre på musikken og tekstene mine. 

Det er som om Hønefoss sier ha det til meg om dagen. 
Idag da jeg tusla rundt i byen, så jeg plutselig veldig mange av de samme menneskene som vi alltid så da vi vanka i Hønefoss på ungdomsskolen. Da det viktigste var å se og bli sett. Det, og kebab. Det ble nesten rutine; Milena og jeg hoppa på bussen til Hønefoss etter skolen, gikk av på rutebilen, gikk opp til senteret, gikk ned til stormarkedet, kjøpte kebab på Farshids, gikk opp til senteret, gikk ned til Stormarkedet, gikk opp til senteret... You get the picture. Etter sånne dager skrev jeg alltid i skoledagboka mi ting som "Idag så jeg Fabien på senteret" eller "Idag fikk jeg KLEM av Daniel!!!" Alltid var det NOEN der, og alltid var det spennende. Bare det å se hvem som var der, var spennende. ALT var spennende. =)
Uansett, som sagt, idag var det veldig mange kjente fjes fra den tida som tusla rundt i byen, akkurat som i gamledager. Det var nesten som å bli sendt tilbake 10 år. Bortsett fra at folk er 10 år eldre så klart. Han ene kjekkasen fra Handelskolen (Shit, som jeg savner Handelskolen...) hadde for eksempel en baby på armen. 

Jeg er så nervøs. Men jeg vet ikke om det er for konserten eller for flyttinga, eller for skolen. Klarer ikke sitte stille, dritrastløs og vet det er tusen ting jeg heller burde gjøre enn å sitte her...!
Jeg meldte meg inn i LIPA-gruppa på Facebook idag, den for "Freshers", ferskingene. Så nå har jeg sett noen av fjesene jeg skal gå i klasse med, og det sosiale programmet for de første to ukene - det skjer noe HVER dag, og jeg gleder meg! Det var veldig gøy, nå vet jeg litt mer om hva som skjer når jeg først kommer meg dit. Og folk virker ikke så skumle... ;)

I morgen skal jeg møte Monica i fengselet klokka to, og vi skal sette ut stoler og pynte litt. Vi snakka litt om hvordan vi skulle gjøre det, og fikk noen ideer jeg tror kan bli finfint! =) Vi må komme i gang litt tidlig for å være sikre på at vi får satt ut stolene i tide - Monica har nemlig hatt TO mareritt de siste dagene som handlet om at vi ikke fikk satt ut de jævla stolene og alle gikk sin vei og vi fikk ikke starta konserten...! Oh well... ;P

Nå tror jeg jaggu jeg skal finne gitaren og spille litt på ny-sangen. Sku tatt seg ut om jeg glemte teksten imorra. 
Men først - se hva som dukka opp i en pose med klær fra da vi var små!! Denne lua brukte jeg da jeg var 3 år eller noe, er den ikke søt?? Den er virkelig kjempedeilig og varm, og jeg har veldig lyst til å ta den med til Liverpool... Den passer jo? Eller? Hva synes dere, kan jeg bruke denne lua?? Hehe...

Håper å se dere imorgen folkens - klokka 19:00 i det gamle fengselet i Hønefoss!=)

Med blomster & kjærlighet (og enda flere sommerfugler),
Audrey
lipa 31Én kommentar

Julie

02.sep.2009 kl.00:02

hehe, ser litt liten ut vennen :)
Ses imorra :D

Skriv en ny kommentar

Audrey

Audrey

24, Jevnaker

Jeg er en artist, musiker, sanger og låtskriver, men mest av alt ei lita jente på 24 fra Jevnaker i Oppland. Jeg danser salsa på fritida, drømmer om å ta dykkelappen og vil reise verden rundt!=) Første skritt på veien tar jeg til høsten, når jeg flytter til England for å ta et Diplomakurs i Performing Arts på LIPA (Paul McCartneyskolen i Liverpool). Mye som skjer om dagen, så følg med!=)

Kategorier

Arkiv

hits