4/11. Nest siste helg hjemme.

4 dager til konsert - 11 dager til avreise.

For en super dag! Har kosa meg på bussen, i byen (Aaaw, så koselig, nå begynner jeg å tenke på Hønefoss som BYEN igjen!!)  :-D og hjemme. 
Monica og jeg har hatt øve-dag idag. Nå begynner vi å få struktur på konserten - vi har bestemt rekkefølge på låtene og blitt ferdig med medleyen som skal åpne showet! Så nå er det om å gjøre at jeg klarer å øve på den i det stille. Jeg har nemlig en tendens til å røpe veldig mye før jeg skal, siden jeg som kjent har tålmodighet som en to-åring, men medleyen har jeg lyst til å holde hemmelig til konserten. Jeg kan røpe så mye som at den inneholder låter av artister som har inspirert oss. Og at jeg gleder meg veldig til vi skal fremføre den!

Jeg kjøpte gitarkasse idag, enda en ting jeg kan stryke fra To-do-lista! Jeg må jo sørge for at babyen min kommer trygt fram til Liverpool! Jeg hadde mulighet til å shippe en del ting med noen Monica kjenner i helga, men jeg bestemte meg for at jeg skal klare meg uten. Så det betyr at jeg kun har en diger koffert å fylle. Problemet er bare at den kofferten er full for øyeblikket, og jeg har ingen anelse hva som er oppi der...! Så jeg må ta et dykk nedi og få rydda plass. Det begynner jo faktisk å bli på tide å tenke på å begynne å pakke litt... 

Dette er faktisk min nest siste helg hjemme! :-O Hjelp... Jeg føler nesten at jeg burde gjøre et eller annet sprell, men neh... Nå som jeg har begynt å få en del av de praktiske tingene, papirarbeid og sending av diverse viktige brev og sånt, på plass, så kan jeg begynne å pusle med andre ting. Som sortering av alt mulig rart. Jeg ser 12 esker av diverse størrelser rundt meg, og jeg tror jeg kan luke ut og kaste en god del av innholdet. 

Jeg tror jeg har sagt det før - jeg gleder meg virkelig til å ikke HA så mye. Så mye dill. Så mye fjas. 
Jeg gleder meg til å ha klær i skapet og et par bilder på veggen. Og gitaren. En skriveblokk og et par penner. 
"And then I´ll be free."

Det ser forresten ut til at det blir uteshoot før jeg drar! Hurra! Snakka med mesterfotografen igår (min gode venninne Anne Margrethe), og vi skal prøve å få det til torsdag eller fredag. Jeg gleder meg masse! 
Hun har tatt en del bilder av meg før, og de er fine, men jeg føler ikke at de representerer meg så bra lenger, og musikken min. Disse ute-bildene blir litt riktigere. Dessuten skal vi vandre rundt i Sagenga (barndomshjemmet mitt og fineste sted på jord!), og tusle barbeint i en åker. Det blir gøy! =)

Slenger med noen av de "gamle" bildene. 
Samtlige bilder her er altså av Anne Margrethe Mathiesen (Studio Vest). Enjoy! Og god natt. =)
audjorun098
audjorun150 audjorun180 audjorun177 
audjorun077 audjorun024 audjorun078 Hun har også tatt noen bilder av Shine:

372


mg1082 469 403 530 339 

Foto: Studio Vest / Anne Margrethe

Én kommentar

Julie

30.aug.2009 kl.12:56

Åååååå! Heldiggris!
Men uteshoot blir gøy d da. Have fun ladies!

Skriv en ny kommentar

Audrey

Audrey

24, Jevnaker

Jeg er en artist, musiker, sanger og låtskriver, men mest av alt ei lita jente på 24 fra Jevnaker i Oppland. Jeg danser salsa på fritida, drømmer om å ta dykkelappen og vil reise verden rundt!=) Første skritt på veien tar jeg til høsten, når jeg flytter til England for å ta et Diplomakurs i Performing Arts på LIPA (Paul McCartneyskolen i Liverpool). Mye som skjer om dagen, så følg med!=)

Kategorier

Arkiv

hits