Audrey i låtskriverland


bilde 1392

Alltid når jeg har skrevet en ny sang, tar det meg noen dager før jeg klarer å bestemme meg for om jeg liker den eller ikke. Om den er en keeper eller bare crap. Jeg må spille den inn, få den over på iPoden min og høre på den på repeat, lenge, helt til jeg får den ordentlig inn. Og noen ganger må jeg bare legge den bort en liten stund, før jeg kan begynne høre-prosessen. Jeg er min egen verste kritiker, og noen ganger, hvis jeg blir skikkelig skikkelig fornøyd, min egen største fan. Som nå. Låta jeg skrev igår er definitivt en keeper, og jeg gleder meg til å fremføre den på konserten på onsdag! =)

Det er ekstra gøy siden dette er en låt-idé jeg har hatt i to år. Det eneste jeg har hatt er EN setning, og endelig kom sangen! Jeg har spilt den masse nå, og liker den bedre og bedre. Jeg har følt at jeg har stått stille en stund nå på gitarfronten, men med den låta her har jeg knekt et par koder igjen, og det er deilig. Det var faktisk da jeg satt med rektor sin gitar i skolegården på tirsdag, og klimpra litt til teksten jeg fikk av hun 8.klassingen, at noe av det kom. Så tok jeg det videre igår, og da kom teksten også. Jeg hadde litt å gå ut i fra da, noe av det første verset kom da jeg tok en kaffe på jobben til Monica (der vi skal ha konsert btw) mens jeg venta på Jevnakerbussen for en ukes tid siden.

Jeg hater den aller første tida etter at en ny låt er født, for da er jeg helt BLIND og klarer ikke å høre om det ER noe eller ikke. Men jeg elsker den tida som kommer etter det igjen, når jeg begynner å bli glad i låta, når jeg ser at ja, jeg klarte å få frem akkurat den følelsen jeg prøvde å formidle. Den tida jeg bare kan leke med melodien, bli kjent med låta, pirke på tekst, forandre et ord eller en akkord her og der... Der er jeg nå. Et deilig sted å være! =)

Nå skal jeg sove sove sove! En av tingene Hege sa idag, var at jeg må passe på å få nok søvn. Og det VET jeg jo, jeg trenger en enorm mengde søvn. Jeg fungerer ikke hvis jeg ikke får sove nok. Sånn er det bare. Jeg har aldri vært den som kan feste hele natta hvis jeg skal opp tidlig dagen etter. Da jeg bodde på hybel på Vinstra var det fester hele uka, hver dag, folk (de som bodde på hybel hvertfall) festa hele tida og kom dritings på skolen - jeg var ikke med på EN fest. I love my sleep! Kan gjerne ta den helt ut i helgene, no problem, men hverdager er fredet. Gjesp. 

Hun sa mye annet også. Trakk tarotkort og prata masse, også den healingen. Dæven, jeg er så øm og stiv i nakken og skuldrene og nedover hele ryggen...! Sært, man kjenner at det funker. 
Tarotkortene sa blant annet mye om suksess, og om kreativitet, nye idéer, inspirasjon, utvikling, you get the picture. Skal ikke gå så voldsomt inn på hva hun sa, men alt stemte. Og hun prata om to lærere som jeg kommer til å møte, hun beskrev de ganske detaljert og sa jeg kom til å kjenne de igjen ganske fort. Så nå er jeg spent på om de dukker opp! ;) 

Legger meg nå, hvis jeg klarer å legge fra meg gitaren. Drøm søtt!

Med blomster & kjærlighet (og tuusener på tuusener av nydelige løpenoter - og hvilenoter...!),

Audrey
bilde 1391


3 kommentarer

Maren

28.aug.2009 kl.00:24

Wow, jeg beundrer deg for at du klarer å skrive sanger! Jeg er som deg, alt for kritisk, og klarer ikke få noe ned på papiret uten å bli misfornøyd. Derfor var det kult å høre at du kan ha det på samme måten!

Hadde vært morsomt å se teksten! Kan du legge ut? Kanskje en videoblogg der du synger sangen? :D Jeg er spent!

villevinkel

28.aug.2009 kl.00:27

Åå, så spennende! Gleder meg til å høre låten, og til å høre hva tarotdamen sa! :P Ser deg på lørdag! :) Klemmer;)

Audrey

28.aug.2009 kl.00:34

Sangen kommer - når jeg får gjort et opptak av den som jeg er fornøyd med! hehe... Uansett kommer jeg til å legge ut video fra konserten etter hvert. =)

Vi sees på lørdag ja, gleder meg!=) Klemmm*

Skriv en ny kommentar

Audrey

Audrey

24, Jevnaker

Jeg er en artist, musiker, sanger og låtskriver, men mest av alt ei lita jente på 24 fra Jevnaker i Oppland. Jeg danser salsa på fritida, drømmer om å ta dykkelappen og vil reise verden rundt!=) Første skritt på veien tar jeg til høsten, når jeg flytter til England for å ta et Diplomakurs i Performing Arts på LIPA (Paul McCartneyskolen i Liverpool). Mye som skjer om dagen, så følg med!=)

Kategorier

Arkiv

hits