1 uke til konsert, 2 uker til avreise.

Puh! Idag har jeg faktisk vært litt effektiv. Selv om det er mye jeg ikke har gjort, så HAR jeg gjort følgende:

- Ringt privatistkontoret og fått de til å ettersende eksamenskarakterene mine (siden jeg har klart å rote de bort i flyttelasset), som jeg igjen skal sende til Vinstra videregående så de kan skrive ut vitnemålet mitt. 
- Øvd en times tid med Kristian og Roar på min del av konserten.
- Skrivi en ny låt! Har hatt EN SETNING i huet siden jeg var i Egypt for to år siden, og endelig ble idéen til en sang. Hurra! Så nå må den bare ligge og godgjøre seg et par dager, før jeg kan bestemme meg for om den er bra eller dårlig og om den kommer til å være med på konserten neste uke. Standard prosedyre.
- Snubla over (helt tilfeldig) at RETURN skal ha konsert i Hønefoss 5.september!! Og selvfølgelig bestilt billett. Hørte for noen dager siden at gamlekara skulle ta en pause på ubestemt tid igjen og var rimelig bummed out. Veldig glad for at jeg får oppleve de live en gang til først! :-D

- BESTILT FLYBILLETT. En vei. Fra Gardermoen til Manchester 9.september kl. 6:15. Jeg gjør som Rybakk og spør: Er det noen som har lyst til å møte opp på Gardermoen og si ha det bra så er dere hjertelig velkomne. Hehe... ;P

Jah, jeg er rimelig fornøyd med dagens effektivitet, og håper jeg er like effektiv imorra. 
Men det er noe annet jeg gleder meg mer til med morgendagen. Jeg skal nemlig tilbake Hege, ei dame som driver med Reiki på Jevnaker. Reiki er en form for healing, men i tillegg til å drive med Reiki SER Hege utrolig mye. Hun har en evne til å se rett igjennom deg, og alt hun sa sist jeg var hos henne for tre år siden, har stemt. Til og med det som jeg ikke turte å tro på, ikke ville tro på, og ikke turte å si høyt før i fjor sommer, da jeg innså at hun hadde rett. Hun sa ting hun umulig kunne vite, blant annet spurte hun om jeg skulle flytte - noe jeg hadde tenkt på en ukes tid, men ikke sagt til en sjel. Poenget er, hun hadde rett om både små og store ting., og jeg er veldig spent på hva hun sier denne gangen. Nå er det jo rimelig mye som skjer om dagen - både av stort og smått. =)

Akkurat nå tar jeg en velfortjent pust i bakken. Jeg sitter i sofaen og ser på Woodstock The Movie sammen med pappa. Det var tilstander det! Jeg elsker det! Musikken og lyden er jo helt fantastisk, og folka...! En eneste enorm familie. Hultsfredfestivalen var ikke akkurat noen Woodstock, men jaggu var det morro lell. Håper virkelig jeg kommer meg på en eller annen festival neste sommer også! You and me Mile, telt &tyrker?? Oh yeah...;)

Har sett utrolig mange bra opptredener fra denne festivalen, men her er den som stakk seg mest ut: 
Joe Cocker - I Get By With A Little Help From My Friends fra 1969. Enjoy!=) 

Med blomster & kjærlighet (and a little help from my friends),

Audrey


Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Audrey

Audrey

24, Jevnaker

Jeg er en artist, musiker, sanger og låtskriver, men mest av alt ei lita jente på 24 fra Jevnaker i Oppland. Jeg danser salsa på fritida, drømmer om å ta dykkelappen og vil reise verden rundt!=) Første skritt på veien tar jeg til høsten, når jeg flytter til England for å ta et Diplomakurs i Performing Arts på LIPA (Paul McCartneyskolen i Liverpool). Mye som skjer om dagen, så følg med!=)

Kategorier

Arkiv

hits