20.aug.2009 - TRE UKER IGJEN!

Som sagt i mitt forrige innlegg, så er det nå tre uker til jeg drar, og jeg begynner å bli stressa! Det er utrolig mye som skal ordnes, og stadig vekk popper det opp mer å gjøre som jeg ikke har tenkt på, mere å ordne, flere utgifter. Idag ville jeg bare ikke våkne, for å være ærlig. Jeg visste at jeg hadde tusen ting å gjøre, og ante ikke hvor jeg skulle begynne! Pluss at jeg drømte at jeg stod i kø til Jason Mraz-konsert, og hva er vitsen med å drømme om KØEN hvis jeg ikke skal få oppleve konserten!?? Arrrgh... Det førte til at jeg tvang mg selv til å sovne igjen utallige ganger, og havna tilbake i den samme drømmen. Det var sært, for jeg visste at jeg drømte, og forklarte de andre i køen hver gang at "Sorry, alarmen gikk av..." Det var veldig praktisk egentlig, for da den nye gitaren min knakk i to kunne jeg (etter litt hystrisk grining) berolige meg selv med at jeg våkner om en stund og da er den helt i orden igjen. Patience! 

Uansett, til tross for en kjip start ble ikke dagen så verst allikevel, takket være Linda som ringte akkurat når jeg holdt på å gå på veggen av frustrasjon og dro meg med på å gå tur, og litt ekte kvalitetstid med min nydelige halvannet år gamle nevø. Han er virkelig herlig, og en drøm å passe. Skravler som en foss og hopper og spretter og løper og ler konstant. Kos fikk jeg da jeg kom, og verdens største (og våteste) suss midt i tannpussen. Tror kanskje ikke det var første gang han hørte "Puss puss så får du en suss"...! He KNEW what was going down...! ;P
Nå har han lagt seg, og jeg føler meg litt mindre drukna, selv om tida snurper seg sammen og avreisen nærmer seg mer og mer hvert minutt. Jeg sitter og koser meg med "Bucuresti", musicalen som min nye roomie har skrevet og satt opp.

Ja, jeg har møtt min nye roomie! :-D

Helt tilfeldig ble jeg etter mye om og men plassert i en tomannsleilighet sammen med "a norwegian girl called Monica". Jeg syntes navnet hennes hørtes innmari kjent ut, og etter et par tastetrykk fant jeg ut at joda, hun er fra Hønefoss og var med på Stjernedryss samtidig som meg!! (Talentkonkurranse jeg var med på i fjor). Jeg hadde aldri møtt henne, men sett diverse oppslag i forbindelse med musikk.
Verden er jaggu ikke stor, og allerede dagen etter tok vi en kaffe på Clint etter noen meldinger frem og tilbake på Facebook. For å gjøre historien kort; Monica er en kjempejente, som er like hyggelig som hun er dyktig. Hun har som sagt skrevet og satt opp en hel musical for crying out loud! Der hvor andre kan finne på å si "Det skal jeg skrive en sang/et dikt om" sier Monica "Det skal jeg skrive en musical om..!" Hehe, vi kom i hvertfall veldig godt overens, og det er godt å ha noen å dele ventingen og forberedelsene med. Nå kan vi begynne å se for oss hvordan livet der borte blir. 

Det er ikke bare flytting vi forbereder oss til om dagen. Monica fikk nemlig en strålende idé om å arrangere en felles avskjedskonsert! Det er helt utrolig hvor fort alt har kommet i boks - innen en uke hadde vi leid lokale, ordna lydmann og fått designet plakat, og begynt  å øve inn låtene. Tirsdag hadde vi en kjempekoselig øvekveld som endte med nydelig laksewok, skravling, overnatting og tre episoder av Sex&The City på dvd. Og litt øving... ;) Neida, vi var så flinke så. Vi driver og mekker en kjempemorsom medley som skal være med på konserten, som er 2.september klokka 19:00 på det gamle fengselet i Hønefoss!!!!! Oh what the heck, jeg slenger ut flyeren istedet...:
lipa 31


Denne er det altså Endre som har fikset til oss, flinke flinke Endre! =)

Bildet er et resultat av en veldig rask fotoshoot et kvarter før Monica skulle på jobb, og det er hennes venninne Henriette som tok bildene. Jeg synes det ble en del blinkskudd! =)


Dette er bare en liten del av bildene, men siden den sida her bruker en EVIGHET på å laste opp gidder jeg rett og slett ikke legge ut flere. Så det så!

Uansett, jeg syntes det var på tide med en liten update, for ikke å snakke om at det var på tide å reklamere litt for konserten her også. Håper på mange gjester på min aller siste konsert på hjemmebane før jeg gjør brite av meg. Vi skal ta 5-6 låter hver, pluss medleyen og et par andre sammen. Blir kjempegøy! =)

Jeg hadde jo en halvtimes show på Café Bare Kom Inn for et par uker siden også, i forbindelse med kultur-uka på Jevnaker. Jeg spilte fem av mine egne låter, og det var HERLIG!!! Jeg hadde selvfølgelig med meg soulmate/bestebarndomsvenn Kristian på gitar, og svogeren min Roar stilte opp på veldig kort varsel og spilte djembe så det sang. Eller, jeg sang. Og Julie var med på You, siden det er en låt vi skrev sammen. Fiine sangen! =)

p8100044


p8100050  p8100041  p8100045 

Det var så utrolig gøy, og masse folk, og egne sanger, og jeg tenkte da det hele var over at jeg vil mer, mer, MER!!! Og dagen etter var neste konsert i boks. Jeg gleder meg MAKS!! =)

Ellers, noe mer å oppdatere om..?
Jo, jeg var på Jailhouse Rock for første gang i år! På fredag! Og det var helt sinnsykt!!!! Utrolig flinke vokalister og musikere, og et show som var helt fantastisk. ELSKA DET!! Men neste år skal jeg sitte forrest...Også har jeg feiret 3-årsdagen til TO av niesene mine! Store jentene! Kost meg på Hamar i flere dager og vært på sirkus med Melissa og Linnea, jobba på butikken til broren min på Røa en uke og sofa-hoppa (bor jo ikke i Oslo lenger, så å finne et sted å sove var ikke alltid like lett...!), fått dratt salsasvansen ut på Tors Hammer hele TO ganger (hadde ikke dansa på TRE MÅNEDER, og da jeg gikk opp trappa på Tors og hørte salsamusikken skjønte jeg ikke åssen jeg har overlevd uten...), vært på et veldig begivenhetsrikt pool party i Telemark og roadtrip med en av de beste vennene i verden, vært på festival med en annen av de beste vennene i verden (og sett en usaklig og forstyrrende mengde kjekke gutter på et brett...!!), og feira flere venners bursdag. Jeg vet jeg glemmer en hel masse nå, siden det er så lenge sidenJeg har tatt en haug bilder, men har rett og slett ikke tålmodighet til å sitte her og træle lenger, så dere får bruke fantasien.

Nå er det natta oppi skogen. Imorgen er en ny dag, som må brukes til alt jeg hadde tenkt til å gjøre idag, men ikke fikk gjort. Sukk. Men humøret og innstillinga er ihvertfall betraktelig bedre enn det var før idag, og jeg NEKTER å la meg knekke. Skal også en tur til Hønefoss imorgen og henge opp plakater rundt omkring. Så ferdes du i Hønefoss/på Jevnaker om dagen, er det nok ikke umulig at du ser trynet mitt rundt omkring de neste par ukene. 

Keep shining.

Med blomster og kjærlighet (og sommerfugler i magen),

Audrey...

3 kommentarer

Silje

21.aug.2009 kl.10:26

jenta mi

JuliTruli

21.aug.2009 kl.13:14

Yey! I dag skal jeg på jobb og prøve å få bytta bort no vakter. Wish me luck :D

Linda Solstad

21.aug.2009 kl.20:18

Synd jeg ikke får sett avskjedskonserten deres. Får se filmen ihvertfall :D

Skriv en ny kommentar

Audrey

Audrey

24, Jevnaker

Jeg er en artist, musiker, sanger og låtskriver, men mest av alt ei lita jente på 24 fra Jevnaker i Oppland. Jeg danser salsa på fritida, drømmer om å ta dykkelappen og vil reise verden rundt!=) Første skritt på veien tar jeg til høsten, når jeg flytter til England for å ta et Diplomakurs i Performing Arts på LIPA (Paul McCartneyskolen i Liverpool). Mye som skjer om dagen, så følg med!=)

Kategorier

Arkiv

hits