Kanskje

Noen ganger er det deilig å være alene. Som når du møter den heiteste fyren du har sett i hele ditt liv. Eller når han fyren som egentlig alltid har vært der, plutselig står i et helt annet lys og ser på deg med nye øyne. Når nye muligheter byr seg. Og gamle.

Andre ganger suger det å være alene. Som når alle rundt deg roer seg ned, mens ditt hjerte fortsatt er rastløst, rotløst, søkende. Når nok et ansikt glemmes, og nok en flamme slukner før den egentlig har begynt å brenne. Eller i familieselskaper du desperat har lyst til å dele med noen. Noen utenfra. Du vil noen skal være der med deg, og ta del i den fantastiske gjengen du vokste opp midt i, du vil at noen skal ta del i deg, i hele deg!

...Noen ganger er det helt riktig. Du trenger tiden. Med deg selv. Dere er ikke helt trygge på hverandre enda, og det er det en idé at dere blir før dere kan dele deg med noen andre.

Andre ganger er det helt feil. Du trenger selskapet. Med denne ene andre. Som er like trygg på deg som du er på han, og ingenting kan skje i feil rekkefølge fordi alt bare ER.

Noen ganger kan du få hele verden.

Andre ganger er ikke verden nok.

Selskap er én ting. Men hva med alt det andre...?

Umulig...

Hvordan kan du ønske noe du frykter, noe du ikke er sikker på om du tror på, om du vil tro på?
Håp og tro, hånd i hånd med frykten og tvilen.

Dobbelmoralens kalde knyttneve slår deg i ansiktet, og du fryser.
Helt til du tar deg igjen, varm og anpusten midt i et løp du ikke visste du deltok i. Foreløpig løper du bare mot deg selv, men noen ganger synes du du hører andre føtter bak deg på stien. Og det er nok til at en del av deg håper de tar deg igjen en dag. Og kanskje, bare kanskje, finnes det en målstrek der fremme for deg også.

Kanskje.


Med blomster & kjærlighet...

2 kommentarer

Mina Marie

15.jul.2009 kl.11:53

Syns det passet med dagens Paolo Coelho quote her: "A boat is safe in the harbor. But this is not the purpose of a boat."

Silje

16.jul.2009 kl.14:39

åhh. elsker det! og deg! ble trist og glad og alt samtidig av den teksten her snuppa!

Skriv en ny kommentar

Audrey

Audrey

24, Jevnaker

Jeg er en artist, musiker, sanger og låtskriver, men mest av alt ei lita jente på 24 fra Jevnaker i Oppland. Jeg danser salsa på fritida, drømmer om å ta dykkelappen og vil reise verden rundt!=) Første skritt på veien tar jeg til høsten, når jeg flytter til England for å ta et Diplomakurs i Performing Arts på LIPA (Paul McCartneyskolen i Liverpool). Mye som skjer om dagen, så følg med!=)

Kategorier

Arkiv

hits