Down and dirty (og potte forkjøla)

Jah. Da sitter jeg her, dag to på jobb i Hønefoss. Det blir en mild start, for etter jobb idag bærer det avgårde på Hultsfred-festivalen  med Milena, og jeg gleder meg som en unge!! Har selvfølgelig pådratt meg en heftig forkjølelse - den perfekte starten på en uke i telt, GREAT!! - men humøret er på topp til tross for at jeg var oppe til to inatt og pakka/rydda og stod opp igjen klokka seks.
Du skjønner, jeg har nemlig hele flyttelasset mitt trøkt inn på ETT rom hos mamma og pappa, og i løpet av uka kommer det antakelig en mann som skal skifte vinduer på det rommet. Og selvfølgelig stod alt pakket mitt inntil den veggen med vinduene... Jadda... Så rydde & rydde fru Blom, jeg flytta en haug med esker fra ene sida av rommet til den andre...

Jeg har så langt fått én spillejobb i sommer, og jobber med å få til et par til. Den som er i boks er på Jevnaker 10.august, på Café Bare Kom Inn. Det er tre andre band som skal spille, så jeg. Halvtimes show, sitter og pusler med å lage set-liste nå. Har 5 låter som er helt ferdige, pluss to som irriterende nok ALDRI blir ferdige virker det som. ARGH... Så hadde det vært kos å ta en coverlåt eller en medley av to-tre stykker. Jeg har litt lyst til å gjøre You Are Not Alone, for den funka så bra akkustisk.
Kanskje kommer Tash også og får blitt med, det hadde vært fett. Embassie together again! Kristian er hvertfall med, og muligens får jeg med meg en kompis av meg på Djembe som kan legge litt trommelom på låtene mine, det har jeg hatt lyst til å teste ut veldig veldig lenge. Jeg gleder meg voldsomt til øving neste uke!

Gleder meg også til å spille masse masse på drømmegitaren som endelig er MIN!!! Lånte den ifjor sommer på Stjernedryss-finalen, og forelska meg helt, og forrige uke fikk jeg melding om at han vurderte å selge den... Oh lykke!!! Den er så vakker, og så god å spille på, og med mic-inngang... Sukk... Hadde tenkt å vente med å kjøpe ny gitar til jeg kom meg til Liverpool, men så kom drømmegitaren ramlende ned i fanget mitt... SE PÅ HALSEN!! Omg, den er så fin... Fikk den på torsag, og har spilt masse på den allerede. Har så lyst til å ta den med på festivalen og sitte i teltet og spille, men no way at jeg tør det...

n78490522738429971320   657122322737522778490522774932193447759n
Drømmegitaren.....                                       ...er endelig MIN!! :-D


Men først er det festival og teltliv, og Milena og jeg skal get down and dirty i Sverige. Gleder meg skikkelig til Priscilla Ahn, Jenny Wilson, The Dø, Regina Spektor, Timbuktu, Ludacris, The Killers og Kings Of Leon. De to siste er Miles store favoritter som jeg aldri har fått susa meg til å høre så mye på. Og jeg gleder meg minst like mye til alle de nye banda jeg aldri har hørt om som kommer til å blow me away - jeg ELSKER å oppdage ny musikk! :-DDet er ikke lenge igjen nå... Om to måneder drar jeg! Ordna meg rom på studenthjem sammen med 4 andre Lipa-jenter (jeg tror hvertfall det er i boks, venter på endelig bekreftelse fra manageren), og genialt nok viser det seg at det ligger LATTERLIG nærme skolen! Jeg titta på Google Earth med pappa igår serru. Fant et kart her. Vet ikke hvor lett det er å se, men jeg kan jo prøve å guide dere:


fullmap

Ser du den svære bygningen med grønt rundt helt nederst til høyre? Det er den ene av to katedraler som Lipa ligger mellom - ganske praktisk, de synes fra nesten hvor som helst i byen, så det er lett å navigere ut ifra de.
Anyway, ser dere den bygningen som ligger rett over (ok, litt til høyre da, men mest rett over) katedralen? Det er LIPA. Og ser dere den bygningen som ligger som en > til venstre for katedralen? DER skal jeg bo. Oh yeah.

Pretty fucking brilliant eller hur?? Ikke for det, Julie og jeg bodde rett over gata for skolen på Vinstra. Vi kom ALDRI tidsnok til noe som helst... ;P

Skal visst dele hus med fire andre jenter som også skal gå på LIPA, så det kan jo bli spennende på morra´n... :S Hehe, jeg gleder meg jeg, har aldri opplevd den greia der. Ville jo alltid gå på folkehøyskole and all that jazz, men det ble liksom aldri noe av.

Life is wonderful selv om det regner, og nå blir det jaggu tur på meg og. Håper alle koser seg! Og husk - lukt på blomstene! :-D
Med blomster & kjærlighet,

Audrey
641122487704522778490522775405173371186n

4 kommentarer

Silje

07.jul.2009 kl.14:22

vakreste damen! kos deg masse, og hils Mile! spis is og syng høyt!

du? jeg vil komme på besøk...

Mile

07.jul.2009 kl.14:30

Jeg hilser tilbake, Silje! :P

Så fin header du har fått nå! :) Yess, dette blir så bra det!
Gratulerer med drømmegitaren, og spillejobb..
Gleder meg masse til å besøke deg i liverpool! :D

Helene

07.jul.2009 kl.16:00

Så nydelig bilde!! Det av deg med rose i hånda.. Wow-faktor :) Kos dere massemasse på festival!! (Mens jeg er hjemme på jobb i Hønefoss.. *snøft*) Godt å se noen klarer å holde liv i bloggen sin.. Haha. Kanskje det er det jeg skal bruke kvelden i kveld til :)

ToneBrustuen

07.jul.2009 kl.20:52

GLED DEG til Kings of Leon.. fine, fine, fine musikken! :D
Men, nå du først er på Hultsfred så kunne du jo få med deg Metallica også synes jeg.. selv om dem er med på Sonisphere festivalen.. mulig det koster noe ekstra.. men lell.. det er jo Metallica da ;)

Skriv en ny kommentar

Audrey

Audrey

24, Jevnaker

Jeg er en artist, musiker, sanger og låtskriver fra Jevnaker i Oppland. Jeg danser salsa på fritida, drømmer om å ta dykkelappen og vil reise verden rundt!=) Første skritt på veien tar jeg til høsten, når jeg flytter til England for å ta et Diplomakurs i Performing Arts på LIPA (Paul McCartneyskolen i Liverpool). Mye som skjer om dagen, så følg med!=) (Bilder(header&profilbilde): Studio Vest/Anne Margrethe M. Mathiesen)

Kategorier

Arkiv

hits