Akkurat passe svimmel

Du tok meg med  til stedet ditt, der du tar med  folk du vil imponere. Maten, som var akkurat like nydelig som du lovte, ble akkompagnert av et glass vin og etterfulgt av kaffe og spankulering langs vannet.
Det éne vinglasset var akkurat nok til å gjøre leppene mine numne. Kaffen var akkurat passe søt, det regna akkurat passe mye, og jeg likte deg akkurat godt nok til at brygga ble akkurat litt for kort.
Tivoliet ble redningen da den spontane ettermiddagen vår truet med å ta slutt, akkurat litt for tidlig.

Da du kyssa meg midt i en setning mens vi venta på at karusellen skulle starte, glemte jeg hva jeg var i ferd med å si. Da du sjanglende og full av latter kyssa meg idét vi snubla ut igjen, merka jeg ikke at det regna. Du tok hånda mi, og jeg glemte at jeg hadde det travelt.
Vi lo, og lo, og det kribla i muskler som hadde hvilt alt for lenge - de helt øverst på kinnet, nesten ved øynene.

Det tok oss litt tid å gjenvinne balansen etter karusellens krumspring og vinens bedøvende rus, men det var da du smilende kyssa meg en siste gang før kvelden tok oss igjen at jeg ble virkelig svimmel.

Akkurat passe svimmel.


...

4 kommentarer

Silje

23.jun.2009 kl.16:33

ahhh.. vakkert..

Mile

23.jun.2009 kl.23:44

Jaaaa, vakkert! :) Rimelig romantisk og spontant!

Jenny

24.jun.2009 kl.08:14

Chills langt oppover armen...

Julie

24.jun.2009 kl.17:05

Nydelig

Skriv en ny kommentar

Audrey

Audrey

24, Jevnaker

Jeg er en artist, musiker, sanger og låtskriver, men mest av alt ei lita jente på 24 fra Jevnaker i Oppland. Jeg danser salsa på fritida, drømmer om å ta dykkelappen og vil reise verden rundt!=) Første skritt på veien tar jeg til høsten, når jeg flytter til England for å ta et Diplomakurs i Performing Arts på LIPA (Paul McCartneyskolen i Liverpool). Mye som skjer om dagen, så følg med!=)

Kategorier

Arkiv

hits