Se.

Den gutten. Med den grå joggebuksa, han ser på meg. Rett på meg, jeg vil smile men tør ikke. Jeg ser tilbake, men ikke lenge av gangen. Flytter meg inn til vinduet, rett ovenfor han nå. 

Han ser på meg. Faen, så søt han er!

 

De øynene, hvorfor ser de sånn på meg? 

Første gangen tok jeg de i å se på smykket mitt, det med navnet mitt, i sølv. Han så raskt bort da han merka at jeg så. 

Rakk han å lese? Syntes han jeg hadde et uvanlig navn...?

 

...Og nå ser han på meg. Den gutten. Med joggebuksa og bølgehåret og øyne man kan drukne i, han ser på meg. Vender seg ikke en gang bort når jeg ser han rett i øynene. Han prøver å holde blikket mitt, og jeg skulle ønske han klarte det.

 

Jeg håper han skal samme vei som meg.

 

 

 

4 kommentarer

Mile

11.jun.2009 kl.16:48

Aaw, så fint!

Melissa

11.jun.2009 kl.22:12

iiiih ;D *sommerfugler i magen på en juni-dag* slett ikke verst, slett ikke verst... du skulle jo bare gått bort og sagt hei ;)))

Audrey

11.jun.2009 kl.22:15

Hihi, jeg vet... Gikk for så vidt bort da, satt rett ovenfor han på banen. Men er litt pingle gitt, prøvde alt jeg kunne å IKKE se på han, jeg blir så flau... :S Sukk... Søt var han i alle fall! ;)

Silje

17.jun.2009 kl.21:45

hohoho! husker du jeg fortalte deg om han jeg ble sittende overfor på toget?? det var akkurat sånn!!! ooh!;) knis!

Skriv en ny kommentar

Audrey

Audrey

24, Jevnaker

Jeg er en artist, musiker, sanger og låtskriver fra Jevnaker i Oppland. Jeg danser salsa på fritida, drømmer om å ta dykkelappen og vil reise verden rundt!=) Første skritt på veien tar jeg til høsten, når jeg flytter til England for å ta et Diplomakurs i Performing Arts på LIPA (Paul McCartneyskolen i Liverpool). Mye som skjer om dagen, så følg med!=) (Bilder(header&profilbilde): Studio Vest/Anne Margrethe M. Mathiesen)

Kategorier

Arkiv

hits