Det årner seg for snille jenterSol, delvis. Søndag. Våknet med to av yndlingsmenneskene mine rundt meg. 
Søndag er fint når man kommer seg ut. Milena og jeg hadde en kjempedag i Oslo. Det er så deilig å være turist i sin egen by, man går glipp av så mye ved å bare BO et sted. 
Fotoutstilling på Aker Brygge, sinnsykt flotte bilder av stjerner, planeter, måner og andre fenomener i universet. Skjønnhet, avstander vi ikke fatter. Vil reise DER ute nå. 
Museum, utstilling om Darwin og evolusjonsteorien. Veldig spennende. Faktisk så spennende at vi ikke registrerte at det plutselig ble tomt, før vi ble tilsnakka av vaktene og fortalt at de stengte nå. 
Spontan restaurant-tur, nydeligste maten jeg har spist på lenge. Blir ofte sånn når man for en gangs skyld bestiller noe helt annet enn man vanligvis gjør. Fiskefilet, torsk. Fisk som jeg aldri har smakt det før, DIGG!
Vel "hjemme" igjen ble jeg så daff at jeg sovna på sofaen i en haug med puter, det var ekstremt deilig. Tre timer i drømmeland, med god samvittighet. Sleep = goood. Nå skal jeg fjerne et par plagsomme linser og bevege meg til senga. Blir bare andre gang jeg sover der inne faktisk, har endt opp på sofaen to av de tre nettene jeg har sovet her. Det er en veldig fin leilighet. Digg med veranda. Digg å se litt annet enn en bakgård. Her er det faktisk utsikt.

p6030012

I morgen starter en ny hverdag. Kun jobb. Ikke noe skole, ikke noe eksamenslesing. Bare jobb, "hjem," fri. 
Da skal jeg jaggu prøve å komme meg ut på torsdag. Har ikke dansa salsa på to måneder nå, det er jo helt vilt. Får abstinenser merker jeg...! Gjenstår å se om jeg fortsatt har det. NEI! Crap, salsaskoa mine er på Jevnaker...! Arrrgh... What to do... Oh well, det årner seg for snille jenter, som mamma pleier å si. Hvertfall når de har snille fedre, som pappa pleier å si. 

Håper alle har hatt en nydelig helg, det har hvertfall jeg! =) 
Foreldre, søstre, tante, onkler, tantebarn, farmor, sol, vafler, nesten blitt spruta ned av Oskar med hageslangen (Han turte ikke, men det var nesten. Hihi...), venner, film, gitar, opplevelser. Henta gitaren min fra Jevnaker, så nå kan låtene bare strøyme på! 
Må vende meg til å ha tid nå...

p6060034
Marte og tante plukker blomster. <3


Ha en nydelig uke!

Med blomster og kjærlighet,
Audrey

3 kommentarer

marie

08.jun.2009 kl.15:25

kjempe fin blogg;) sjekk ut min?

Mile

08.jun.2009 kl.17:49

Nydelig dag, vi må gjøre slikt oftere! :) Gleder meg til å besøke deg og være turist i Liverpool =)

Jenny

11.jun.2009 kl.02:50

Så flink du er til å skrive. Jeg nyter å lese bloggen din!

Skriv en ny kommentar

Audrey

Audrey

24, Jevnaker

Jeg er en artist, musiker, sanger og låtskriver fra Jevnaker i Oppland. Jeg danser salsa på fritida, drømmer om å ta dykkelappen og vil reise verden rundt!=) Første skritt på veien tar jeg til høsten, når jeg flytter til England for å ta et Diplomakurs i Performing Arts på LIPA (Paul McCartneyskolen i Liverpool). Mye som skjer om dagen, så følg med!=) (Bilder(header&profilbilde): Studio Vest/Anne Margrethe M. Mathiesen)

Kategorier

Arkiv

hits