Drittmongomøkkaeksamen!!!

Jeg er kvalm. Dritteksamen. Tanken på at om 9 timer er jeg ferdig og fri hjelper ikke en dritt akkurat nå, for jeg grrruuer meg!!! Det er denne jeg har grua meg mest til, selv om det er dette faget jeg har hatt undervisning i. Undervisning jeg har DIGGA, med den mest geniale lærern ever. Jeg er en av de få som har vært der til så godt som alle timene. Og den ene gangen jeg forsov meg og våkna et kvarter før jeg skulle være på skolen, ble jeg skikkelig lei meg. Ikke fordi jeg kom til å få fravær, men fordi jeg gikk glipp av timen. Fyren er genial. Morsom og kunnskapsrik, han krydrer et tørt fag med masse lættis utsagn, vi lo oss skakke. Han har en sjelden evne til å være utrolig koffert uten at det blir det minste nasty. Han er bare en utrolig søt og rar mann. Han er en av de lærerne jeg vet jeg vil huske, og savne. Akkurat som tysklæreren min på videregående, han var også helt rå. Så det blir morro å se han imorra, men fyttigrisen som jeg gruer meg. Klarer ikke tenke lenger enn til klokka 9:00 imorra tidlig. HJÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆLP!!!!!!!!!

3 kommentarer

SIGURD J. LINAAE

04.jun.2009 kl.01:27

hørtes ut som en bra lærer! lykke til, det går nok bra!

Marte

04.jun.2009 kl.01:31

Hadde eksamen i dag jeg også. Eksamen i mediefag faktisk. Kan med hånda på hjertet si at jeg grua meg skikkelig jeg også, men så fort det var over, var det sinnsykt deilig å tenke på at jeg har fri resten av uka.

JuliTruli

04.jun.2009 kl.04:08

Lykke till vennen, går sikkert driiiiitbra!!! :D

Skriv en ny kommentar

Audrey

Audrey

24, Jevnaker

Jeg er en artist, musiker, sanger og låtskriver fra Jevnaker i Oppland. Jeg danser salsa på fritida, drømmer om å ta dykkelappen og vil reise verden rundt!=) Første skritt på veien tar jeg til høsten, når jeg flytter til England for å ta et Diplomakurs i Performing Arts på LIPA (Paul McCartneyskolen i Liverpool). Mye som skjer om dagen, så følg med!=) (Bilder(header&profilbilde): Studio Vest/Anne Margrethe M. Mathiesen)

Kategorier

Arkiv

hits