Museskritt. Stormskritt.

 

Puh, nå gleder jeg meg til å lande. Å komme hjem fra jobb (Then again, "hjem" er et relativt begrep om dagen...) og kunne sette meg ned og bare... Ja, bare sette meg ned. Å kunne tenke på noe annet enn hvor lite jeg har lest til eksamen eller at jeg ikke har penger til å betale husleia. Sette meg ned i sola med en is-te og en bok som kun leses fordi jeg har lyst til å lese den, få litt farge på kroppen og lys og varme i sjela, uten å få dårlig samvittighet fordi det er noe annet jeg heller burde ha gjort. Sette meg ned og skrive et brev til Danielle. Sette meg ned og planlegge Liverpool, og å virkelig kunne begynne å glede meg til LIPA. Jeg gjør jo det allerede, selvfølgelig, men jeg rekker ikke å ta det helt inn, med alt som skjer og har skjedd.

 

Det er juni. Virkelig. Jeg synes det nettopp var jul!!! Og nå er det 2.juni.

Jeg har flytta ut av Trondheimsveien og gått inn i min siste mnd som legesekretær, Linnea og Marte og Marhú og Kenneth har snart bursdag, og Julie og Endre er på vei til Miami. Den turen var så langt fram i tid, og nå er den her, og jeg sitter hus/plante/fiskevakt. Ulfern chiller i bollen sin. Det er snart et år siden jeg var i New York. Snart to siden Egypt. Jeg går glipp av bursdagen til Miguel i år, for første gang i hans snart FIRE år gamle liv. omg. Men heldigvis gikk Marhú med på å feire den sammen med hennes, før jeg drar. Lurer på om Theo rekker å hilse på tante før jul...

 

Det ble sent på søndag - de kom i 7tida på kvelden og det tok oss tre timer før vi var klare til å dra. Hengern var så full som jeg tror den aldri har vært før, pappa er helt rå på å stue. Jeg satt sammenklemt i baksetet, skvist mellom døra og tven og med poser både her og der. Alt gikk veldig fint, helt til vi lirka oss ut porten og svingte ut i Trondheimsveien. Idét jeg så grønnsakssjappa og klyngen med afrikanerne som alltid står utafor moskeen, ble det for mye. Jeg har kommet og gått i den gata i to og et halvt år, ganske så akkurat, og på det tidspunktet ble jeg et offer for en slags refleksgrining. Tårene trilla.

Vi var hjemme i 11tida søndag kveld, og da var det bare å la det stå i garasjen til dagen etter. Så alt ble basically bare kasta inn på rommet på mandagen, jeg måtte jo inn igjen.

 

Og nå er jeg her. Veldig rart. Har jo ikke vært her så mye, og vet ikke hvor alt er. Men jeg finner vel ut av det.

Sitter i sofaen. Burde egentlig lese som en gal. Det er alltid et eller annet jeg burde om dagen, som reklamen... Det burde vi...

Torsdag er dagen jeg blir fri. Torsdag er dagen jeg fullfører videregående. Torsdag er dagen jeg kan slappe av og tenke framover. Jeg har fortsatt igjen noen uker på jobb, men da kommer jeg ikke til å ha alt mulig annet i tillegg. Da blir det park. Strand, Kanskje gjøre ferdig en av de mange låtene jeg har begynt på i det siste. Chille med Ivie, spille med Kristian, henge i Bærum med my M&M´s. Kanskje en Hamar-tur, kanskje en dalatur. Blondie og Silly. Og HING!! Dra til Jevnaker og ordne med lånet, og hente gitaren, og rydde litt i kaoset hos mamma og pappa.

 

Det går framover, men ikke fort nok, og samtidig går det så fort at jeg nesten blir svimmel.

 

Tror faktisk jeg skal finne senga nå. Fikk fri imorra, så skal bruke hele dagen på å lese. Og nå er jeg TRØTT!! Jeg sov hos Ivie og Lasse i natt, og det ble småsent etter en episode med The Wire, som forresten var superspennende! Har ikke sett på det før, men fikk forklaringer innimellom.

 

Men ja, nå er det natta. Sov godt alle sammen!

 

Med blomster og kjærlighet,

Audrey

3 kommentarer

Melissa

02.jun.2009 kl.23:37

Stemmer for en HAMAR-TUR ;))))) Åååh... nå ble jeg jævli trist ! så mange ganger vi har sjangla opp den trappa :P hehehehe....ååh...:`( Håper alt er bra med deg!!! Savner deg!!! Elsker deg!!! ;) Vi skal SÅ få till den festival turen !!! Lykke til på eksamen! Det går nok strålende!!!!! Skal tenke på deg =)LUUUV fra blondie

Anne-Ma

03.jun.2009 kl.10:15

Også kan du glede deg til foto-shoot, det blir bra:)

Audrey

03.jun.2009 kl.15:57

Tihi... Mel: Blitt noen turer opp og ned den trappa ja... Skal gjøre mitt beste for å ende opp i 1.etasje i Liverpool! Eller evt. få heis... Og ja, festival blir det. =)Anne-Ma: Jaaaaa, jeg gleder meg masse!! Har så mange bilder i huet at du aner ikke... Hva synes du om forslaget mitt til location?? Love you ladies! :-*

Skriv en ny kommentar

Audrey

Audrey

25, Jevnaker

Jeg er en artist, musiker, sanger og låtskriver, men mest av alt ei lita jente på 25 fra Jevnaker i Oppland. Jeg danser salsa på fritida, har akkurat realisert min drøm om å ta dykkelappen og vil reise verden rundt!=) Første skritt på veien tar jeg allerede. Jeg har flytta til England, og fullførte i vår et Diplomakurs i Popular Music And Sound Technology på LIPA (Paul McCartneyskolen i Liverpool). Nå er jeg i gang med første året på bachelorgraden min, på samme skole. Jeg jobber om dagen med å spille inn låtene mine hjemme, og skriver nye stadig vekk. Mye som skjer om dagen, så følg med!=)

Kategorier

Arkiv

hits