Lalalalalalalalife is WONDERFUL!

 Jeg sitter her og har skikkelilg skrivekløe. Veit ikke helt hva jeg vil skrive om. Men jeg føler et eller annet, og det må ut. Har hatt den følelsen siden igår. Kanskje det er en ny sang på lur? Uansett hva det er, jeg aner ikke. Får ikke helt tak. Kanskje jeg finner ut hva det er underveis. 

 

Jeg så Revolutionary Road i kveld. Den rørte meg. Er i det hele tatt ganske lettrørt om dagen. Kanskje ikke så rart. Hele livet mitt er i ferd med å bli snudd på hodet, igjen. Det føles som om jeg har levd for noen andre, og nå skal jeg endelig leve for meg. Dette er MITT valg, og jeg går inn for det 100 %. 

Jeg hadde aldri trodd jeg skulle ende opp her. På egen hånd i den store verden. Jeg drømte alltid om den store verden. Og nå er den min. Det er rart å bare tenke på seg selv. Jeg har blitt mer egoistisk, og det må jeg være. Har vært alt for lite egoistisk før. Jeg er så spent! Jeg gleder meg allerede til å få besøk der nede. Jeg håper hvertfall jeg får mye besøk...? Kommer jo ikke til å komme hjem før jul...! 

 

Nytt er bra. Ting forsvinner fra veggene her, gradvis, esker over alt. Rart, men riktig. Littebittegranne vemodig, men mest spennende og deilig.  Julie og faren var her og henta dvd-skapa idag, veggen ble veldig tom. Det var godt egentlig, det blir bare mer og mer virkelig. Så lenge bildene henger oppe er det liksom fortsatt "hjemme", nå begynner det å se ut som om jeg skal flytte. Begynner egentlig å få pakka ned det meste nå tror jeg. Skrivebordskuffene er tomme. Jeg har til og med kasta ut han som bodde i den nederste skuffen. Vet ikke hvor lenge han har bodd der, men han har ikke betalt noe husleie. Makan til frekkhet. Diger jævel, edderkopplignende bille-sak. Grøss... 

 

Hadde eksamen nr 3 idag, nynorsk skriftlig. Skrev et essay om "Den sterkestes rett", tror det gikk bra. Har litt samme følelsen som etter auditionen nå, jeg hater den tiden mellom prestasjonen og resultatet, hater det! For da har jeg gjort det jeg kan, it´s out of my hands. Det er opp til noen andre å bedømme. Dette er ikke så big deal som auditionen da, sto gjorde jeg uansett, og det er det viktigste. En eksamen igjen, neste torsdag er det norsk muntlig. Det er den jeg er mest nervøs for egentlig. Men det går.

Auditionen var uten tvil det mest nervepirrende og viktige av alt uansett, og jeg fiksa jo den. Er fortsatt helt forfjamsa over at jeg kom inn, på første forsøk, de vil ha meg! Jeg sto ikke på noen venteliste, sånn som på Vinstra. Så langt jeg har kommet siden da. Liverpool liksom, England. LIPA. Paul McCartney-skolen. Jeg! 

 

Teller ned dagene nå, til mye rart. Flytting, flytting, eksamen, konserter, siste dag på jobb, ferie, revy, festival, bryllup, sol, flytting, skole... Gleder meg sånn til sommer på Jevnaker. Gress, sol, veranda, grill, SKOG, tantebarn, bade i storetjern. Sykle. Sauebjeller. Og masse, masse gitar og låtskriving. Å endelig kunne slappe av. Tenke på det som kommer, vite at jeg skal fylle hverdagen min med noe meningsfylt. Ta ferie med god samvittighet, og vite hva som kommer. I fjor hadde jeg ikke peiling. Og ikke noen ferie heller egentlig. Utenom New York-turen så klart. Jeg mener ferie som i fri-og-ingen-planer-i-verden-ferie. 

 

Jeg puster nå. Skuldrene er nede. Hodet høyt. 

 

Gleder meg masse til quality time med jentene på fredag, en siste sammenkomst i en leilighet jeg har mange gode minner fra. Mange gode minner, men det er rart hvor ferdig jeg er med dette stedet nå. Kapitlet er ferdig, boka lukket. Jeg blir så innmari utålmodig når jeg først har bestemt meg for noe. Alt skal liksom skje nå! Er latterlig lite tålmodig faktisk. 

 

Men nå skal jeg legge meg, og sove, lenge! Har fri imorra, og det trenger jeg nå ass. Tidlig oppe hver dag nå, og skal jobbe i helga. Verden er deilig, sola er deilig, regnet er deilig, vinden er deilig! Været kan bli akkurat som det vil. Jeg gleder meg til den nye dagen uansett. 

Ta vare på dere selv og hverandre! Og husk, lalalalalalalalife is wonderful!! (Jason Mraz)

 

 

Med blomster og kjærliget
,Audrey

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Audrey

Audrey

24, Jevnaker

Jeg er en artist, musiker, sanger og låtskriver fra Jevnaker i Oppland. Jeg danser salsa på fritida, drømmer om å ta dykkelappen og vil reise verden rundt!=) Første skritt på veien tar jeg til høsten, når jeg flytter til England for å ta et Diplomakurs i Performing Arts på LIPA (Paul McCartneyskolen i Liverpool). Mye som skjer om dagen, så følg med!=) (Bilder(header&profilbilde): Studio Vest/Anne Margrethe M. Mathiesen)

Kategorier

Arkiv

hits