2 down, 2 to go!! =)

Jepp jepp, da er jeg halvveis i eksamensraset. Hadde norsk hovedmål skriftlig idag, og synes det gikk bra. Greit hvertfall. Tok en drøftingsoppgave, oppgaven var noe sånt som:

"Slang, banneord og skjellsord har alltid vært en del av språket vårt. Ta for deg konsekvensene av dette, og drøft om det er et tegn på mangfold i språket eller en ødeleggelse av det norske språk." 

Bladibladibla. Men tror det gikk bra. Var ferdig litt før 12, og tok en tur innom Julie siden jeg hadde eksamen 100 meter fra blokka hennes, og så dro jeg hjem. Det fristet å legge meg ute et eller annet sted og få litt sol på den bleike kroppen min, men jeg tenkte jeg skulle bruke resten av dagen på å slappe av hjemme og pakke mer. Kanskje jeg for en gangs skyld kommer til å være ferdigpakka når jeg sier jeg skal være ferdigpakka... Det ville vært første  gang i så fall...! 

Jeg flytter nå ut av min sjette leilighet siden jeg flytta hjemmefra på hybel i en alder av 16. Åtte år, seks leiligheter, og pappa har kjørt hengerlass for meg de aller fleste gangene. Alle unntatt én faktisk, da jeg flytta fra den lille garasjeleiligheten min på Slemdal og hit. Snille pappaen min. 

Anyway, nå skal jeg dykke ned i skuffer og skap på jakt etter crap jeg kan kaste. Jo mindre jeg tar med meg jo bedre. Ha en nydelig dag i sola! =)

Med blomster og kjærlighet,

Audrey

Én kommentar

JuliTruli

25.mai.2009 kl.18:18

Vi har snille pappaer ja :)
Ha en nydelig dag du også!
Gleder meg til fredag.
*MUAH*

Skriv en ny kommentar

Audrey

Audrey

24, Jevnaker

Jeg er en artist, musiker, sanger og låtskriver fra Jevnaker i Oppland. Jeg danser salsa på fritida, drømmer om å ta dykkelappen og vil reise verden rundt!=) Første skritt på veien tar jeg til høsten, når jeg flytter til England for å ta et Diplomakurs i Performing Arts på LIPA (Paul McCartneyskolen i Liverpool). Mye som skjer om dagen, så følg med!=) (Bilder(header&profilbilde): Studio Vest/Anne Margrethe M. Mathiesen)

Kategorier

Arkiv

hits