Audrey spiller bort eksamensnervene....


Nå har det seg sånn at jeg skal ha eksamen idag. Nyere historie muntlig. Jeg har ikke hatt noe undervisning i faget. Jeg har kjøpt bøkene og lånt notater av ei fra norskklassen min som hadde historie, og lest selv. Og jeg kom igang lovlig sent. Nå sitter jeg her, to timer før jeg må gå, eksamen er klokka fem. YAIX!!

Det jeg har lest har jeg lest veldig nøye, det interesserer meg så absolutt og jeg skulle ønske jeg hadde kommet i gang før. Jeg tror egentlig jeg har ganske god oversikt - men jeg håper jeg får noe jeg kan veldig godt!!
Uansett, jeg begynte å freake ut litt her istad, og bestemte meg for å plukke opp gitaren for å få huet over på noe annet. 

Enjoy! 

Med blomster & kjærlighet (og sjelvende hender),

Audrey


Én kommentar

JuliTruli

21.mai.2009 kl.09:50

Lykke til!

Skriv en ny kommentar

Audrey

Audrey

24, Jevnaker

Jeg er en artist, musiker, sanger og låtskriver fra Jevnaker i Oppland. Jeg danser salsa på fritida, drømmer om å ta dykkelappen og vil reise verden rundt!=) Første skritt på veien tar jeg til høsten, når jeg flytter til England for å ta et Diplomakurs i Performing Arts på LIPA (Paul McCartneyskolen i Liverpool). Mye som skjer om dagen, så følg med!=) (Bilder(header&profilbilde): Studio Vest/Anne Margrethe M. Mathiesen)

Kategorier

Arkiv

hits