And so, the world revealed itself... SE DEN!!!

Ja, jeg burde egentlig sitte med nesa i historieboka akkurat nå. Og jeg gjorde det. Og så begynte jeg å surfe på dokumentarer for litt ekstra input. Og så anbefalte en jeg kjenner meg en dokumentar. Og så så jeg den...

Jeg er sjokkert.

Jeg har alltid visst at det finnes mye korrupsjon og dritt der ute. Men DETTE! Det er rett og slett for sykt, for sjokkerende, for et eller annet til å ikke dele det. Jeg har aldri ment en anbefaling så mye som jeg gjør idag.

Vær så snill: SE DEN!!
 
Se hele, sluk den, og TENK for god´s sake!! VÅKN OPP!! Det er farlig å være så uvitende og uopplyste som størsteparten av befolkninga er, og jeg ber dere, tenk, se dere rundt for helvete, ikke gå rundt i en liten boble, ikke la dere blende av Idol og Paradise Hotel og fuckings Paris Hilton, se litt lenger enn nesa rekker!

Jeg håper jeg ikke virker for aggresiv her nå. Jeg mener på ingen måte å angripe noen, det er ingenting i veien for å la seg underholde - så lenge man ikke lener seg tilbake og bare blir underholdt.
Jeg vil bare for deres egen skyld sende ut en bønn om at dere avser et par timer av tida deres, det trenger ikke være to timer i strekk en gang (selv om dere antageligvis (og forhåpentligvis) ikke kommer til å klare å skru den av når dere først har satt den på), til å se på noe som kommer til å gjøre mer enn å underholde. Og si meg, når dere har tilbragt de to timene i den virkelige verden, om dere har det samme synet på verden?

Jeg slutter her, og håper jeg ikke har kjedet eller skremt dere bort fra å se denne filmen, for det er virkelig noe som burde være på pensum i alle skoler. Jeg tror kanskje jeg får stryk på historie-eksamen neste uke hvis jeg tar utgangspunkt i det som blir fortalt her, så jeg får leke med og late som alt som står i bøkene er riktig en uke til. Men det viktige er at nå vet jeg hva som virkelig foregår. Og det er viktig å stille spørsmål, ikke blindt følge med strømmen og tenke det de vil at vi skal tenke.

Ok, nå skal jeg gi meg.

...se den!!

med blomster og kjærlighet (og et håp om at dere vil gi dette en sjanse),

Audrey

>

Faen, får den ikke større... Men hvis dere går inn på denne linken kan dere se den i fullscrean:

http://video.google.com/videoplay?docid=-594683847743189197

3 kommentarer

Mile

13.mai.2009 kl.18:22

Hmmm, nå har jeg kun sett en time av dokumentaren; ble overrasket over den første delen - likheten mellom de forskjellige figurene.. det var spennende å se! Og så har jeg egentlig sett det om 9/11 før, en egen dokumentar om konspirasjonsteorien.. Og det er jo bare teorier.. vi vet dessverre kun det myndighetene har valgt å fortelle oss! Men jeg syns det er mye å stille spørsmål ved (og du vet at jeg heller mot konspirasjonsteorier, hehe).. Jeg fikk sinnsyk lyst til å se fahrenheit igjen! det er kanskje på tide med en filmkveld?

Jeg liker at du er aggresiv! Grrrrrrrrrrrrrr.

Mile

13.mai.2009 kl.18:25

(selvfølgelig mente jeg: Yaarrrrrrrrrr)

Audrey

13.mai.2009 kl.19:31

Haha, Yaarrrrrrrrr...!!! Right back at ya!! Og ja, det er på tide med en filmkveld - kom på fredag!! Jaaa!!! :-D Vi kan se alle dokumentarene vi kommer over!!

Skriv en ny kommentar

Audrey

Audrey

24, Jevnaker

Jeg er en artist, musiker, sanger og låtskriver fra Jevnaker i Oppland. Jeg danser salsa på fritida, drømmer om å ta dykkelappen og vil reise verden rundt!=) Jeg er med i en R&B duo sammen med Julie Lund, og vi jobber for øyeblikket med å spille inn vår første single. I tillegg har jeg en egen liten duo med gitaren min..;P Mye som skjer om dagen, så følg med!=) (Bilder(header&profilbilde): Studio Vest/Anne Margrethe M. Mathiesen)

Kategorier

Arkiv

hits