Better late than never, right?


I know I know, jeg har vært hjemme i 4 dager og ikke posta noe news om auditionen.. Fryktelig!

Men det er kanskje forståelig når jeg sier at jeg på de 4 dagene har rukket å grille på Huk, drikke vin på Kjeller´n, ha kosebesøk av Ivie, sitte overnattingsbarnevakt, lage ostekake, dra frem og tilbake til Jevnaker, underholde, servere og feste så det suste på 50årslaget til mamma, være snydens med hele slekta og vel så det, være redusert og hjelpe til med rydding dagen etter nevnte 50årslag, for så å være mer eller mindre oppegående i familiemiddag... OG holde ut 10 timer på jobb idag... PUH!

Her er i hvertfall en liten snutt fra hostellrommet onsdag, siste kvelden i Liverpool. More to come! ;)By the way:
Låta i bakgrunnen er litt av resultatet av et par veldig vellykkede jam session med min nye venninne Tash, som jeg ble kjent med på hostellet. Helt tilfeldig var den akkurat like lang som videoklippet. Bra tima! ;)
Låta heter "Love You Till The End" og er originalt sunget av The Pogues, men du kjenner den kanskje igjen fra filmatiseringen av boka "PS I Love You" (forøvrig en av de fineste bøkene i verden!). Enjoy!=)


4 kommentarer

Kristine

04.mai.2009 kl.23:17

Jeg får ikke sett videoen.. Må være venn med deg visst, trodde da jeg var det ;)

Melissa

04.mai.2009 kl.23:30

ALDO!!!!!! ;D hehehehe.... Så bra at det gikk så utrolig bra!!!

Hehe, du ass, hopper like gjerne på tour busen, hehehe... *frøken impulsiv* Høres ut som du har hatt det kjempefint ihvertfall!! Sorry at jeg ikke har ringt deg :( Jeg har sittet med nesa i en bok hele uka (noe jeg kommer til å fortsette med ut mai måneden....), fordi jeg hadde eksamen i dag... =)

Glad i deg søta! Gleder meg til oppdatering!!! ; )

Mile

05.mai.2009 kl.19:05

Ah, dritkult at du hoppa på bussen og at du "gikk deg bort" med vilje, jeg vil ogsåååå :) Det er bra du fikk se og oppleve mye på de få dagene.. Og lage musikk, ikke minst!
Hahaha, whoa, costa coffe! ;P Hva kjøpte du på Aldo, da?

Audrey

07.mai.2009 kl.19:00

Hihi, det var noen dritbra dager! :-D
Weeell... Det får du se Mile! ;)

Skriv en ny kommentar

Audrey

Audrey

24, Jevnaker

Jeg er en artist, musiker, sanger og låtskriver fra Jevnaker i Oppland. Jeg danser salsa på fritida, drømmer om å ta dykkelappen og vil reise verden rundt!=) Jeg er med i en R&B duo sammen med Julie Lund, og vi jobber for øyeblikket med å spille inn vår første single. I tillegg har jeg en egen liten duo med gitaren min..;P Mye som skjer om dagen, så følg med!=) (Bilder(header&profilbilde): Studio Vest/Anne Margrethe M. Mathiesen)

Kategorier

Arkiv

hits