"Hei, jeg heter Jan og jeg skal stemme pianoet ditt."

Idag hadde jeg store planer om å sitte på skolen og pugge historie de fem timene mellom norsk muntlig- og norsk skriftlig-undervisninga. Klokka 12 kom Julie innom skolen og vi tok en kantine-kaffe ute i den deilige vårsola. Jeg har nemlig skrytt moccaen på Timian (kantina) opp i skyene, så hun kom innom for å prøve den ut.

På vei ned trappa med hver vår mocca i hånda sier hun "Ehm, jeg vet du hadde tenkt til å bare være her idag, menne... Du må dra hjem..."
Øhhh... Javeeeel...? Fikk beskjed om at gaven min skulle bli levert på døra mi klokka ett, og at det var en som het Jan som skulle komme med den.. Fikk nummeret hans, fordi han skulle ringe meg når han var der.
Hmm, jeg kjenner da ingen Jan, så trassig lagra jeg nummeret hans som Jan banan... Men hva for noe mystisk kunne det være som måtte bli levert på døra mi, også akkurat idag??
Er det en bil? Ikke en bil... En sykkel da?? Ikke det... Og Julie kunne forsikre meg om at det heller ikke var en mannlig prostituert.
Jaha, da var det bare å begi seg hjemover da. Hadde så vidt kommet meg innenfor døra, da det ringte på døra. Kort tid etter kom Jan Banan gående opp trappa med en svart koffert i hånda og avslørte sitt oppdrag.


p4230025

Her er Jan Banan in action. Han sitter her og holder på nå, og jeg gleder meg som en unge til å spille på stemt piano!! Det er det ikke ofte jeg har sjansen til. Det blir STAS!! Har også nettopp kjøpt meg en notebok (nei Ida, ikke Notebook-filmen!) som heter så mye som Ultimate Pop Collection 2000 eller noe, med drøssevis av sanger i. LOVES IT!!!
Kjøpte den fordi Foolish Games med Jewel er der, som jeg skal synge på Audition på onsdag. På LIPA... I Liverpool. Om UNDER EN UKE... WÆÆÆÆÆ!!!!
Ok, calm down... Puh...
Anyway, dette passa jo svært svært bra, siden jeg skal feire bursdag imorra med fest og JAM! Det kommer en del flinke folk som jeg håper vil ta en låt eller to. Jeg skal hvertfall spille noen av mine, og det gleder jeg meg veldig til. Kommer vel en videoblogg etter hvert regner jeg med. ;)

Nå skal jeg benytte det som er igjen av tid før jeg må tilbake på skolen, til å dykke ned i historiens verden. Hvis jeg klarer å konsentrere meg i dette bråket!! Hehe... Jeg misunner virkelig ikke de jeg bor sammen med, som ble vekket av det her, for det høres virkelig ikke pent ut. Stakkars, jeg hadde blitt skikkelig pissed...
Men før jeg tar på meg dykkemaska har jeg et spørsmål - hvem er med på det her egentlig? Jeg vil så gjerne si tusen tusen takk for en genial bursdagsgave, men vet liksom ikke hvem jeg skal takke!! Uansett, til de det gjelder:

TUSEN TUSEN TAKK! Jeg gleder meg masse til å spille!! :-D

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Audrey

Audrey

23, Jevnaker

Jeg er en artist, musiker, sanger og låtskriver fra Jevnaker i Oppland. Jeg danser salsa på fritida, drømmer om å ta dykkelappen og vil reise verden rundt!=) Jeg er med i en R&B duo sammen med Julie Lund, og vi jobber for øyeblikket med å spille inn vår første single. I tillegg har jeg en egen liten duo med gitaren min..;P Mye som skjer om dagen, så følg med!=) (Bilder(header&profilbilde): Studio Vest/Anne Margrethe M. Mathiesen)

Kategorier

Arkiv

hits