Hjææææææææælp....!!!

dsc00339Da er det gjort. To store konvolutter, to søknader, to vitnemålutskrifter, to cder med 3 sanger på hver... Ligger nå i en gul postkasse på Sofienberg Postkontor. Med frimerker på. Adressert til The Liverpool Institute for Performing Arts.


Hvorfor to? Fordi jeg søker både på ett-årig og tre-årig. Hvorfor? Bare fordi egentlig. ;P
Og litt fordi det ett-årige kurset ikke er godkjent for støtte fra lånekassa, mens det tre-årige er. Og det koster jo litt kan man si..

Anyway, igår tilbragte jeg timene mellom norsk muntlig (som er ferdig halv tolv) og skriftlig (som begynner fem) hos Kristian på Bygdøy, og det var demo-innspilling som stod på tapeten. Der har de nemlig elektrisk piano. Jeg er veldig glad i pianoet mitt, virkelig... Men det er jo ikke akkurat helt stemt... Så fant ut at det var en god idé å spille inn "Sorry I´m Not Her" der. Samtidig fikk jeg jo med Kristian på elektrisk gitar på de to andre låtene, Just Press Play og Like The Wind.
Jeg har egentlig ikke spilt piano på lenge, har vært mer i gitar-land i det siste. Men da jeg satte meg ned for å spille inn pianosporet til Sorry I´m Not Her, skjedde det noe. Jeg har lenge tenkt at jeg vil gjøre noe med kompet til den sangen, for det går mest i akkorder, uten noe særlig variasjoner, og jeg har ikke kommet meg noe videre. Men nå, kanskje fordi jeg bare skulle spille og ikke trengte å konse på å synge, kom det masse nye toner trilllende! Og det var så gøy! :-D Rytmikken også ble mye mer spennende. Gleder meg til å utvikle det videre!

Vokalsporet til den sangen tok jeg opp hjemme i går kveld. Jeg var hjemme fra skolen i åttetida på kvelden, og jeg ble sittende med miksing og triksing og klipping og liming og skruing av mine tre sanger til klokka FEM i dag tidlig!! Jeg var "litt" trøtt på skolen idag kan man si... Var ferdig halv tolv, men ble på skolen et par timer for å gjøre ferdig søknadene, skaffe erklæring på at jeg går på Bjørknes og skal ta eksamen i vår, papers papers papers...
Men nå er de altså sendt, så da er det bare å vente på svar. Aner ikke når de gir beskjed, og for alt jeg vet har søknadsfristen vært allerede (men tror den er i april en gang)... Og om jeg kommer til å begynne eller ikke, det får jeg ta stilling til hvis jeg kommer inn. I første om gang har jeg bare søkt.
Nå ligger jeg på sofaen og bokstavene svømmer rundt på skjermen som småfrosker i en dam. Fått i meg litt mat, så nå skal jeg trekke meg tilbake og bare bli borte i et par timer. Antakeligvis mer. Det er så digg noen ganger det, å bare bli borte. Klappe igjen laptopen, skru av telefonen og bare være i Audrey-land. Langt under dyna. LANGT under dyna. Snooork.. Må jo så klart sette de nyinnspilte låtene på repeat da. Det er standard prosedyre hver gang jeg har skrevet en ny låt. Hører den non-stop helt til jeg hører alt som er feil, så kan jeg spille den inn på nytt. Hehe... Men akkurat nå er jeg bare superduperfornøyd, og det har jeg tenkt å være litt til. =)

Ha en strålende dag i snøføyka folkens! *smask*

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Audrey

Audrey

23, Jevnaker

Jeg er en artist, musiker, sanger og låtskriver fra Jevnaker i Oppland. Jeg danser salsa på fritida, drømmer om å ta dykkelappen og vil reise verden rundt!=) Jeg er med i en R&B duo sammen med Julie Lund, og vi jobber for øyeblikket med å spille inn vår første single. I tillegg har jeg en egen liten duo med gitaren min..;P Mye som skjer om dagen, så følg med!=) (Bilder(header&profilbilde): Studio Vest/Anne Margrethe M. Mathiesen)

Kategorier

Arkiv

hits