Milow og SPOTIFY

Sukk... Enda en fantastisk flink singersongwriter-dude... Oppdaga han egentlig for en stund siden, da Milena sendte meg denne, som de fleste sikkert har hørt originalen til av 50 Cent og Justin Timberlake (som jeg ikke fant i farta);

(Videoen er forresten DRØY... But never mind that, bare hør på låta...)Jeg DIGGER det!! Synes det er så kult når folk gjør heeelt nye og fullstendig annerledes versoner av låter.

Jeg har ikke egentlig sjekka ut noe mer med han før nå.
Jeg har nemlig nå (takket være C) fått SPOTIFY, et GENIALT program som gjør at jeg kan høre på (nesten) alt av musikk, uten å laste ned... Man kan også lage playlists, så det fungerer egentlig akkurat som iTunes, bortsett fra at man ikke kan legge inn musikken på iPoden da så klart.. Men da kan man bare laste ned akkurat det man har på poden, så tar det ikke såå stor plass på pcen.

Anyway, fant tre cder med han på Spotify, og det er så fiiiint! :-D Han er forresten fra Belgia, og det er det eneste jeg vet om han..

Her er en av låtene fra plata som heter "The Bigger Picture." Låta heter "Until The Morning Comes". Enjoy!=)

Sukk...

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Audrey

Audrey

23, Jevnaker

Jeg er en artist, musiker, låtskriver og forfatter fra Jevnaker i Oppland. Jeg danser salsa på fritida, drømmer om å ta dykkelappen og reise verden rundt, og jeg har har veldig lyst til å flytte til New York. Jeg er med i en R&B duo sammen med Julie Lund, og vi jobber for øyeblikket med å spille inn vår første single, som forhåpentligvis kommer ut før sommeren. I tillegg har jeg en egen liten duo med gitaren min..;P Mye som skjer om dagen, så følg med!=) (Bilder(header&profilbilde): Studio Vest/Anne Margrethe M. Mathiesen)

Kategorier

Arkiv

hits