BESTE FILMEN EVER!!!

slumdogposter1
Seriøst, SE DEN!!!

Den fortjente alle de 8 Oscarene den fikk og VEL SÅ DET. Det er lenge siden en film har fått meg til å begynne å grine, men på fredag måtte jeg tørke noen tårer gitt... Jeg så den med jentene, vi feiret bursdagen til Milena. Både hun og Mel hadde sett den før, men jeg skjønner veldig godt at de ville se den en gang til.
Den er så fullkomment bra; Filminga, skuespillerne, lys, farger, skuespillere, historie, soundtrack ikke minst! Sukk... Jeg er så imponert, og har planer om å se den maaaange ganger til. Gjerne et par ganger til på kino.

Jeg må bare legge ut noen av musikken fra filmen! Det er så sinnsykt bra...
Et lite tips though - Hvis du ikke har sett filmen så ikke SE video nr to. Trykk på play og minimer eller noe. Tro meg, det er en scene som man MÅ få med seg på filmen... Mn hør gjerne, låta er fet!

 
    


Så, konklusjonen er at hvis det er noen av dere som fortsatt ikke har fått med dere dette KUNSTSTYKKET fra India, så kom dere på kino!! Det er absolutt en film som bør sees på kino.sd1
Gudameg, at det er mulig å bli så søt..

Én kommentar

JuliTruli

20.mar.2009 kl.04:39

Skal se den med Endre i helga, gleder meg!

Skriv en ny kommentar

Audrey

Audrey

23, Jevnaker

Jeg er en artist, musiker, låtskriver og forfatter fra Jevnaker i Oppland. Jeg danser salsa på fritida, drømmer om å ta dykkelappen og reise verden rundt, og jeg har har veldig lyst til å flytte til New York. Jeg er med i en R&B duo sammen med Julie Lund, og vi jobber for øyeblikket med å spille inn vår første single, som forhåpentligvis kommer ut før sommeren. I tillegg har jeg en egen liten duo med gitaren min..;P Mye som skjer om dagen, så følg med!=) (Bilder(header&profilbilde): Studio Vest/Anne Margrethe M. Mathiesen)

Kategorier

Arkiv

hits