Fantastiske Jason Mraz... <3

Sukk!!

Denne fyren slutter ikke å imponere meg. Jeg finner stadig nye låter som tar pusten fra meg, får meg til å se drømmende ut i lufta eller le og danse rundt i rommet. Jeg danset mens jeg lagde frokost idag. No kidding.
Tekstene, gitaren, stemmen, samspillet med de han spiller med, tilstedeværelsen, sjelen, han er bare gjennomført GENIAL!!

Idag starta jeg dagen med å lage den lista som Silje utfordra meg til å lage, over 20 sanger som gjør meg GLAD! Og for en fantastisk måte å starte dagen på! Jeg er i så godt humør!!:-D
Og jeg har funnet masse nye sanger som gjør meg glad!
Bl.a. denne, en fantastisk morsom sang av fantastiske Jason Mraz...Sitter nå og hører på live-versonen av den siste plata hans (We Sing, We Dance, We Steal Things), utrolig nydelig! Jeg elsker når folk gjør helt nye og helt annerledes versoner av låtene sine, eller andres låter for den saks skyld (Jason har f.eks. en nydelig verson av Elton John´s "Rocket Man").
Digger å høre en låt som vanligvis er veldig upbeat og rask, i en rolig, sensuell verson, og omvendt. Andre instrumenter enn originalen kanskje, andre harmonier, variasjoner på melodien...
Drømmen er å komme meg på en Jason-konsert en gang... Han hadde jo faktisk konsert i Norge mens jeg var i New York.. That SUCKS!! Og Bon Jovi hadde konsert i New York (GRATIS-konsert i Central Park) den dagen vi dro hjem igjen. Makan til dårlig planlegging. Må begynne å følge med litt asså... Nå er jeg jo fan av en del av favorittene mine på face, så da blir det lettere å følge med på turnedatoer. Jeg har laget meg egen artist-side der også btw, og jeg har hele TRE fans...! Hehe...;P

Må bare slenge med en Jason-sang til, den fineste spør du meg. Og den er ikke på noen plate!  Den heter You Make Me High, og jeg slenger med både innspillinga og live-versonen jeg fant for litt siden, like nydelige begge to. Enjoy!=)

 

2 kommentarer

JuliTruli

10.mar.2009 kl.00:28

luvluvluv

Helle

17.mar.2009 kl.22:19

Jeg har MYE Mraz på pod'en, så vi kan høre sammen neste gang vi sees! :) Herrlich! :)

Skriv en ny kommentar

Audrey

Audrey

23, Jevnaker

Jeg er en artist, musiker, låtskriver og forfatter fra Jevnaker i Oppland. Jeg danser salsa på fritida, drømmer om å ta dykkelappen og reise verden rundt, og jeg har har veldig lyst til å flytte til New York. Jeg er med i en R&B duo sammen med Julie Lund, og vi jobber for øyeblikket med å spille inn vår første single, som forhåpentligvis kommer ut før sommeren. I tillegg har jeg en egen liten duo med gitaren min..;P Mye som skjer om dagen, så følg med!=) (Bilder(header&profilbilde): Studio Vest/Anne Margrethe M. Mathiesen)

Kategorier

Arkiv

hits