God gammaldags MØKKADAG!!!

Idag var en av de dagene. Skikkelig MØKKADAG.

Den starta faktisk superbra. Hadde en koselig morgen, og god tid for en gangs skyld... Det er alltid digg når man slipper å stresse. Bare ligge og dra seg under dyna leeenge lenge og kooose seg!=) Skulle gjerne blitt under der hele dagen....

Jeg kreka meg omsider opp og dro på skolen, noe som faktisk gikk greit nok til tross for formen og manglende søvn. Jeg har nemlig feber og føler meg ikke så pigg. Jeg droppa SALSA på TORS igår liksom, det sier litt!
Skole var allright som vanlig. Læreren min er så morsom!:D Men merka trøttheten kom sigende den siste halvtimen...!
Etter de to timene på skolen dro jeg hjem og sov 2 og en halv time, før det var tid for jobb... (Rema-helg denne helgen...) Jeg sovna med en gang jeg kom hjem, sykt digg!

Så...
Var mildt sagt trøtt da alarmen gikk og det var tid for å gå. Det var deilig å komme seg ut og få litt luft, men der stoppet det. Det var utrolig mye folk ute, så trikken var stappfull, noe som betydde at jeg måtte stå, midt i en klynge av mennesker. Jeg gikk av i Brugata, og skulle ta en annen trikk videre derfra. Trikken kom, stappfull så klart, og folk strømmet ut. I så stor grad at jeg, og de andre som skulle PÅ trikken ikke kom forbi de som gikk ut. Men jeg tenkte som så at den venter jo til folk har kommet seg på... Å NEIDA!!! Fytti helvete jeg ble så jævlig forbanna da dørene gikk igjen og trikken bare KJØRTE!!! Rett foran nesa på meg!!! Arrrrgh....!!! Lenge siden jeg har vært så SUR som jeg var da... Jeg var allerede sent ute, og nå måtte jeg skynde meg til t-banen i stedet, wich means enda mer forsinka, og lengre å gå... Stakkars Marhú ringte meg akkurat da og fikk erfare hvor sur jeg var, hehe... Ordentlig potte sur - og å være sur midt i byen på den tida av dagen når ALLE er i byen, er virkelig ikke noen god idé. Jeg får bare lyst til å sparke til småunger som står i veien for meg så de flyr gjennom lufta, sette kjepper i jula på barnevogner, spenne bein på gamle kjerringer med krykker, og gå eeekstra saaakte over fotgjengerfeltet bare på drit. Og folk som går supersakte foran meg og tar opp hele fortauet, don´t get me started.. Får lyst til å SMEKKE til de i bakhuet...!
Selvfølgelig gjør jeg ingen av disse tingene. For jeg har jo ikke egentlig lyst til å gjøre det. Men jeg må innrømme at jeg får noen sånne "Ally McBeal-visions" i huet noen ganger... Du vet, som i den scena hvor hun blir dumpa, og du ser henne faktisk bli dumpa i en container?
Anyway... Jeg kom meg omsider på jobb, og da steg faktisk humøret overraskende nok flere hakk. Stod nemlig og fortalte noen av de andre som jobber der om trikkejæææævelen og hvor sur jeg var, og det viste seg at de var like sure alle sammen, så da stod vi på lageret og prata om hvor sure vi var, og det gjorde ironisk nok at jeg ble i strååålende humør! Digger mine kjære kollegaer der borte. Digg å jobbe i et såpass ungt miljø hvor det går an å faktisk prate med folk og kødde litt.

Anyway, ja, det var koselig å komme på jobb, og prate med folk. Men etter et par timer kjente jeg feberen begynte å stige, og formen ble dårligere og dårligere... I FELT LIKE CRAP!! Det var så vidt jeg holdt ut, men det måtte jeg jo pent siden jeg skulle være med å stenge idag.. 22:15 dro jeg derfra!
Og nå sitter jeg under dyna og gjesper, veldig veldig veldig klar for å sove...

Jeg burde egentlig lage en "Ti ting"-liste nå, bare for å snu på flisa, men jeg prioriterer å SOVE akkurat nå... Jeg skal nemlig jobbe imorra og, fra 11 til 20... Oh lord.. DET ER SYND PÅ MEEEG!!!
Hehe..
Så god natt folkens, håper dere har hatt en bedre dag enn meg!

Sov godt!=)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Audrey

Audrey

23, Jevnaker

Jeg er en artist, musiker, låtskriver og forfatter fra Jevnaker i Oppland. Jeg danser salsa på fritida, drømmer om å ta dykkelappen og reise verden rundt, og jeg har har veldig lyst til å flytte til New York. Jeg er med i en R&B duo sammen med Julie Lund, og vi jobber for øyeblikket med å spille inn vår første single, som forhåpentligvis kommer ut før sommeren. I tillegg har jeg en egen liten duo med gitaren min..;P Mye som skjer om dagen, så følg med!=) (Bilder(header&profilbilde): Studio Vest/Anne Margrethe M. Mathiesen)

Kategorier

Arkiv

hits