30 ting om meg...

Jah, Melissa utfordret meg, og jeg tar den så klart på strak arm... Så var det å finne 30 random ting om meg som dere kanskje ikke vet.. Hmm...


1. Jeg hadde anstrengelsesastma da jeg var yngre. Noe som egentlig var ganske praktisk - jeg slapp unna alt som var av svømmeprøver og kupertester. "Har...astma...Må...hente...inhalatoren min..." Akkompagnert av pust og pes. Funka hver gang. Strålende.

2. Jeg har ikke hatt ski på beina siden jeg var 13.

3. Jeg er fortsatt veldig god venninne med en av jentene jeg ble døpt sammen med da vi var 3 mnd gamle.

4. Jeg strøk på oppkjøringa 4 ganger. Og gav opp.

5. Jeg digger ugler.

6. Jeg jobbet som stalljente i en travstall hver fredag i flere år da jeg var yngre, sammen med tre venninner. Henta 7 hester fra jordet, strigla og fóra de. En sommer fikk vi oppgaven å kjøre en av hestene på treningstur på morgenene. Noen av mine beste minner; Supertidlig, kjølig, duggfriskt gress, hele verden var stille bortsett fra fuglene og gresshoppene, og vi satt i vogna med teppe over oss. Så jepp, jeg har vært hestejente, men uten ridningen.
Jeg savner virkelig lukta av stall og lyden av hester som tygger høy...

7. ...noe som egentlig er litt rart, siden jeg HATER spiselyder ellers.

8. Jeg synes irsk er helt fantastisk å høre på. Australsk og skotsk også, og engelsk. Er generelt veldig glad i dialekter, og har konkludert med at jeg rett og slett blir nødt til å finne meg en ire. ;P

9. Jeg drikker ikke kaffe. Eller øl. Mistenker at det har noe å gjøre at både jeg og smaksløkene mine nekter å bli voksne.

10. Jeg droppa ut av videregående 4 mnd før russetida. Og angret kun to ganger; Under julekonserten på Vinstra med det som skulle vært avgangsklassen min, og russerevyen deres.

11. Jeg ble valgt til revysjef da jeg var russ. Det vil si, da jeg skulle vært russ. Noe som egentlig var skikkelig big deal, siden jeg nettopp hadde flytta over fra Vinstra til Tranberg (på Gjøvik) og ingen kjente meg.

12. Jeg har hatt en ilder. Hun het Diablita Tamika Urgelnuff, hadde fast plass i jakka mi og digga å leke gjemsel under dyna. Jeg hadde henne et år, før hun flytta til Tyristrand og rømte med elskeren sin. Det siste jeg hørte var at de ble skutt i en garasje. :(

13. En uke før jeg begynte i 9.klasse, kjørte jeg ut på sykkel og havnet på sykehuset med alvorlig hjernerystelse og hukommelsestap. Jeg husker fortsatt ikke hva som skjedde. Jeg våkna opp på sykehuset til bekymrede ansikter (mamma og pappa) som spurte meg om jeg husket forskjellige ting som hadde skjedd den siste uka, hvilket jeg IKKE gjorde. Norway Cup, Tusenfryd, ulykken, ALT var borte.

14. Jeg var dritforelska i Stig Van Eijk da han var med i Grand Prix.

15. Jeg var svoren Juvente-medlem på ungdomsskolen. Altså imot alt som het alkohol. Har utrolig mange fine minner fra Juvente-kursene Marhú og jeg var på.

02
16. Da jeg var liten, var drømmerollene Annie, den lille havfruen og tante Sofie. HVER gang vi hadde folk over på kaffe og kaker måkte jeg unna kopper og askjetter, klatra opp på bordet og sang "Å huffameg" for full hals. Og beordret alle til å klappe etterpå. Og ble sur hvis det var noen som ikke klappa. Jeg var halvannet år gammel.. ;P Jeg tvinga også moren og søstrene mine til å "act out" scenene fra Kardemomme By med meg, og kunne alle sangene utenat da jeg var 3. Oh yeah.

17. Jeg SKAL ta dykkelappen en eller annen gang. Jeg er overbevist om at å dykke må være det nærmeste et menneske kan komme å fly. Det må jo bli litt samme følelsen. Og jeg har ALLTID drømt om å kunne fly!

18. Jeg sovner momentant med en gang jeg setter meg på buss/tog/bane/trikk.
Det henger igjen fra da jeg som 16åring flytta på hybel til Vinstra for å gå på musikklinja, og dro hjem hver helg - TRE TIMER hver vei med buss, og det var som regel mørkt. Vendte meg til å sovee på bussen, og den er hard å bli kvitt!

19. Jeg fikk en hetterotte i bursdagsgave da jeg ble 15. Jeg hadde den i én dag, gjemt i skapet, før jeg innså at jeg ikke kom til å få beholde den.

20. Jeg er ikke religiøs. Jeg prøvde det på en periode på ungdomsskolen/videregående, men nei.

21. En av de nåværende bestevennene mine er barndomskjærsten min som jeg har kjent siden vi var 4 år.

22. Jeg blir aldri fyllesyk.

23. Jeg vil gjerne BÅDE ha lange negler OG spille gitar. Men prioriterer gitaren. Lett.

24. Søstrene mine syntes det var forferdelig gøy å spørre meg hva løven sa da vi var små. For da svarte jeg KNURR. Og jeg klarte ikke si R...

25. En av mine beste opplevelser ever var da jeg stod på scena og spilte låta mi, "Just Press Play", med fullt band på Alfred i August.

26. Jeg skal søke på LIPA.

27. Jeg liker å sove på sofaen hos folk etter fest.

28. Noen ganger har jeg bare lyst til å være utilgjengelig, og gå en tur uten å ta med mobilen. Eller bare skru den av, lukke laptopen og lese en bok.
 
29. Jeg er ekstremt flink til å koble ut hva folk snakker om. Noe som ikke er så veldig praktisk i skolesammenheng. Jeg forsvinner inn i en lang tankerekke/dagdrøm, og merker plutselig at jeg ikke har fått med meg en dritt av hva læreren har snakka om de siste fem minuttene.

30. Akkurat nå er jeg hundreogti prosent lykkelig og fornøyd med livet mitt. Selv om jeg ikke er i mål enda. Jeg gleder meg til det som kommer, setter pris på det som har vært, og nyter det som er. Jeg innser at veien mot målet ER livet. "Just press play, and put the remote down."



-----

PUH, det var vanskeligere enn jeg trodde! 30 ting er MYE ass... Men jeg elsker sånne lister, så det var gøy...
Sender utfordringen videre til:

Milena (Ja jeg veit du ikke har blogg, men da får du se å skaffe deg en da vettu...;P)
Sillybear
Mina Marie

Lykke til ladies!;)

Audrey**

8 kommentarer

Lemissa

01.mar.2009 kl.00:09

LIPA!?!?!? OMG, så kult. Du hadde sikkert elska det.

Ja, her var det mye rart jeg ikke visste ja... morro :D

Audrey

01.mar.2009 kl.00:22

Var det det?? Synes jeg sleit skikkelig med å finne ting som ikke folk vet allerede, hvertfall dere som vet alt... Men kult, da er jeg ikke så "åpen bok" som jeg trodde. ;)

Mile

01.mar.2009 kl.00:32

For en fin liste! Det siste punktet var kjempefint.. bra sagt! :) Jeg skal lage min egen liste da, kanskje jeg kan vise den frem til deg etterhvert? :)

KristianDenMilde

01.mar.2009 kl.02:01

Nice list:)

Marianne

01.mar.2009 kl.14:17

Shit..! Det var masse bra =) :)
Jeg sitter med frysninger ennå, pga noen av de punktene =)
Jeg synes nå nummer 12 var utrolig trist :(

17 og 23 likte jeg best :) hehe!

JuliTruli

01.mar.2009 kl.14:21

Jeg fikk nettopp bekreftet at jeg kjenner deg like godt som jeg trodde jeg gjorde.. :D

Silje

01.mar.2009 kl.22:43

done.. men damn, 30 punkter var skikkelig vanskelig:)

salsadip

04.mar.2009 kl.11:41

hva er lipa!? det var vel det eneste jeg ikke visste om deg! jeg fikk igjen mange minner jeg trodde var borte ved å lese dine 30. tusen takk for at du deler slikt og takk for at du er en så positiv og nydelig person. savner deg og veit ikke hva jeg hadde gjort uten ei venninne som deg! måtte bare få det ut... love you.. marhu.

Skriv en ny kommentar

Audrey

Audrey

23, Jevnaker

Jeg er en artist, musiker, låtskriver og forfatter fra Jevnaker i Oppland. Jeg danser salsa på fritida, drømmer om å ta dykkelappen og reise verden rundt, og jeg har har veldig lyst til å flytte til New York. Jeg er med i en R&B duo sammen med Julie Lund, og vi jobber for øyeblikket med å spille inn vår første single, som forhåpentligvis kommer ut før sommeren. I tillegg har jeg en egen liten duo med gitaren min..;P Mye som skjer om dagen, så følg med!=) (Bilder(header&profilbilde): Studio Vest/Anne Margrethe M. Mathiesen)

Kategorier

Arkiv

hits