I´m on FIRE!!! :-D

indexlatindanceshoe


Hjemme igjen, etter tidenes beste salsakveld!!! Og ja, hver eneste salsakveld er egentlig tidenes beste... Det blir bare bedre og bedre dette. Og jeg blir bedre og bedre, og det er det som gjør at jeg elsker det mer og mer. Jeg dro på Tors rett etter jobb idag (jobba til 22:30 på Rema), så jeg kom dit rundt elleve, som er ganske sen tid å ankomme på. Perfekt tid er rundt ti. Og da er det PACKED. Skal du ha noe som helst håp om å få plass til jakka di i garderoben må du være der senest ti. Men siden det er vinterferie nå og ikke så fullt som det pleier, fikk jeg faktisk både jakka, posen med skoa mine og sekken i garderoben. Digg å slippe å passe på det!=)

dsc00220

Det tok litt tid før jeg entret dansegulvet, jeg mingla litt og prata med folk først. Veldig koselig!=)
Men da jeg først ble revet bort fra samtalen og ut på gulvet, stod jeg ikke stille resten av kvelden. Så nå har jeg virkelig fått dansa inn de nye salsaskoa! Har gått med de hjemme en del for å utvide de litt (dansesko utvider seg en størrelse, så de var rimelig tighte da jeg kjøpte de...), men ikke prøvd å danse med de enda. Nå satt de som et skudd! Wow.. For en forskjell!! Jeg elsker elsker elsker de!! Fikk prøvd meg mye idag, dansa bl.a. med en som danser cubansk, som er litt annerledes enn L.A.salsa som jeg driver med. Han hadde et par innmari morsomme armgreier som jeg digga.
Og så dansa jeg masse med en fyr som er skikkelig flink. Noen gutter er veldig flinke, men ikke flinke til å føre.  Og noen er flinke, men ingen god match. Noen går bare ikke sammen på dansegulvet. Men han her, han er flink, god til å føre, og vi matcher som bare det! Han gav meg noen tips, og jeg lærte masse! Han tvinga meg bl.a. til å se han rett i øya hele tida. Jeg sliter fortsatt litt med det nemlig. Med øyekontakt mener jeg. Jeg er litt redd det. Det er noe intimt med det, og jeg vet ikke helt hvorfor, men jeg merker at jeg ofte unngår øyekontakt med folk.. Er vel litt redd folk da´ma...;P Vil vel kanskje ikke helt la folk se meg, ikke slippe de helt inn. Ikke vet jeg.
Men, på grunn av salsaen har jeg vært nødt til å jobbe med det. Det har med hvordan det ser ut, kontakt med partner, og balanse å gjøre. Jeg har blitt bedre da. Og denne fyren tvinga meg til å se han i øya, og balansen på noen turns som jeg har sliti med før ble så mye bedre med en gang!! :-D Ergo, jeg tok enda et skritt idag, knakk enda en salsa-kode.=) Det er så digg, man lærer like mye på byen som man gjør på kurs ass... Og 80 kroner for en flere timers drop-in time i salsa er slettes ikke verst, eller hur??

Fnis, det var noe litt sånn klisje dansefilmscene-aktig over det - for å få meg til å slappe av og "føle musikken" så holdt han meg heeelt helt tett og bare beveget oss til musikken. Måtte flire litt, har sett akkurat samme scena i maaange dansefilmer... ;P

Noe annet gøy som skjedde, var følgende;
Helle hadde bursdag igår, så i kveld satte Jazzy igang salsabursdagsritualet;
Bursdagbarnet blir plassert midt på dansegulvet, og alle flytter seg. Så dannes det en ring rundt av det motsatt kjønn, som går rundt og rundt bursdagsbarnet, som får velge og vrake og danser med alle på rekke og rad - og musikken er alltid den samme - en dritkul salsaverson av "Happy birthday". Ge-ni-alt!! 
Har sett det en gang før, men det var ekstra gøy nå når det var noen jeg kjenner som ble feira. And she rocked!! :-D Blitt flink asså!

Anyway, jeg er gira som alltid etter Tors-torsdager, men har vondt i huet, så skal prøve å legge meg nå og se om jeg klarer å roe meg. Jeg har ikke vært i form denne uka, og alt har gått litt tregt. Så det var deilig å komme seg ut og danse, og føle at energien kom tilbake.
Jeg ble faktisk på Tors til det stengte idag, vanligvis drar jeg hjem halv 1. Hadde det så gøy, og siden jeg kan sove ut imorra unna jeg meg det... Skal på kontoret og vaske et par timer, men gidder ikke dra før i totida tror jeg. Sove leeenge!! =)

Hadde en laaang og deilig formiddag i senga idag, og det gjorde godt for kropp og sjel. Alt for lenge siden sist. Ny, deilig musikk, nytt sengetøy, verdens beste teppe, daffe daffe daffe... Merker at jeg har savna litt sånt. Det skjer så mye hele tida, og jeg trenger å bli tatt litt vare på innimellom. Så det så. Det var digg. Er veldig glad for at dagen ble som den ble.. Er strålende fornøyd med å ha susa den bort på ingenting. Ferie=bra! ;P
...Ikke at det er så veldig ferie. Egentlig bare én dag jeg har hatt helt fri. Men jeg har jo fri fra skolen, og det var ikke noe salsakurs, og det å faktisk ha noen kvelder fri var veldig uvant. =)

Untill next time;

"May you sleep tight my friend
May the Lord watch over you
As I bid farewell
There's nothing more to tell
Than that I remember you
Dear friend
May you sleep my friend
Dear friend......."


-Midnight Choir-
(den nye musikken jeg har kost meg med idag. Norsk band, cd fra 1998 eller noe!)

Keep shining,
with love,
Audrey...

4 kommentarer

Mile

20.feb.2009 kl.03:41

Aw, så gøy :) Ikke rart du er gira etter Tors hver torsdag!
Og takk for natta sangteksten, nå skal det soves godt.. Natti natt, wifey! :P

Hellus

20.feb.2009 kl.12:27

GØØØY!!! :)

Jon

21.feb.2009 kl.13:47

Hei Audrey!
Formidler en liten lørdagshilsen fra din onkel Åge.
Hilsen Åges venn Jon.

Lemissa

22.feb.2009 kl.00:35

Tusen takk for kos kommentar søta mi :) jeg ble så glad.

Skriv en ny kommentar

Audrey

Audrey

23, Jevnaker

Jeg er en artist, musiker, låtskriver og forfatter fra Jevnaker i Oppland. Jeg danser salsa på fritida, drømmer om å ta dykkelappen og reise verden rundt, og jeg har har veldig lyst til å flytte til New York. Jeg er med i en R&B duo sammen med Julie Lund, og vi jobber for øyeblikket med å spille inn vår første single, som forhåpentligvis kommer ut før sommeren. I tillegg har jeg en egen liten duo med gitaren min..;P Mye som skjer om dagen, så følg med!=)

Kategorier

Arkiv

hits